Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γ. Πατούλης σε εκδηλώσεις κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας
Περιφέρεια Αττικής

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γ. Πατούλης σε εκδηλώσεις κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης παραβρέθηκε στην εκδήλωση κοπής των πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με τον συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική Γιώργος Δημόπουλος.

Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, παρέστησαν προσωπικότητες της πολιτικής, του επιχειρείν και πλήθος κόσμου.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο κ. Πατούλης υπογράμμισε ότι «στόχος όλων όσων συστρατεύθηκαν στην προσπάθεια της Νέας Αρχής είναι να γυρίσει η Αττική σελίδα και να συμβάλλει ουσιαστικά στη διαμόρφωση των συνθηκών για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της».

«Πρέπει να αφήσουμε το παρελθόν πίσω και να πάμε μπροστά. Κυριάρχησε η ανικανότητα, ο λαϊκισμός και οι ψεύτικες υποσχέσεις. Οι πολίτες δεν πιστεύουν πια σε λόγια. Θέλουν πράξεις και εμείς είμαστε εδώ για να τους αποδείξουμε ότι αν μας εμπιστευτούν θα μετατρέψουμε την Αττική σ΄ ένα μητροπολιτικό κέντρο δημιουργίας, που θα ενώνει όλες τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας, με σύγχρονο οραματικό πρόσωπο. Ήρθε η ώρα να τ΄ αλλάξουμε όλα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κοπή πίτας του ΠΑΟ Ρουφ

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παραβρέθηκε και στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ιστορικού ΠΑΟ Ρουφ που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του «Σεράφειου» Κολυμβητηρίου.

Στην εκδήλωση ο κ. Πατούλης συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος παραβρέθηκε μαζί με άλλους εκπροσώπους του πολιτικού κόσμου, του αθλητισμού, παράγοντες της ομάδας, ποδοσφαιριστές όλων των ηλικιών και των ακαδημιών του συλλόγου και πολλούς γονείς.

Ο κ. Πατούλης εξήρε τη διαδρομή και τα όσα έχει επιτύχει η ιστορική ομάδα του Ρουφ, συγχαίροντας τον πρόεδρο του Συλλόγου, Θ. Κουνάδη, για την προσφορά του και επισήμανε ότι ο αθλητισμός ταυτίζεται με το ευ ζην.

«Προτεραιότητά μας είναι να γίνει η Αττική κέντρο αθλητισμού προκειμένου να δοθούν κίνητρα στους νέους να ασχολούνται δημιουργικά και να μυηθούν στη φιλοσοφία του ευ αγωνίζεσθαι» τόνισε και πρόσθεσε ότι: «Σ΄ αυτό το πλαίσιο θα επενδύσουμε σε σύγχρονες αθλητικές υποδομές που θα δώσουν τη δυνατότητα στα νέα παιδιά να αγαπήσουν περισσότερο τον αθλητισμό και να εντρυφήσουν στις αξίες που πρεσβεύει. Αυτό αποτελεί δέσμευσή μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet