Παράδοση υγειονομικού υλικού στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών από τον περιφερειάρχη Αττικής
Κοινωνία

Παράδοση υγειονομικού υλικού στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών από τον περιφερειάρχη Αττικής

Την έμπρακτη στήριξη της Ελληνικής Αστυνομίας για την ουσιαστική προσφορά της στην προστασία και ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας των πολιτών επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με την παράδοση εκ μέρους της Περιφέρειας Αττικής ατομικών συλλογών Α΄ βοηθειών στους αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ).

Στο πλαίσιο της τελετής η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών απέδωσε συμβολικά στον περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη τιμητική πλακέτα, για την έως τώρα συνολική συνεισφορά του στο έργο της ΕΛ.ΑΣ.

Ο περιφερειάρχης παρέδωσε τον συγκεκριμένο εξοπλισμό σε μια λιτή τελετή στα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, όπου τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Δ. Πάκος, τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης, ανώτατοι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και της ΟΠΚΕ.

Η προσφορά του απαραίτητου υλικού πρώτων βοηθειών μάχης, έγινε κατόπιν αιτήματος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής προς την Περιφέρεια Αττικής προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ελλείψεις και να εξοπλιστούν πλήρως οι ομάδες της ΟΠΚΕ, ώστε να μπορούν να παρέχουν τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες σε τραυματίες, έως την άφιξη εξειδικευμένων επαγγελματιών υγείας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet