Παρεμβάσεις βελτίωσης του Δημοτικού Σταδίου Βουλιαγμένης
Περιφέρεια Αττικής

Παρεμβάσεις βελτίωσης του Δημοτικού Σταδίου Βουλιαγμένης

Προγραμματική σύμβαση με αντικείμενο την υλοποίηση του έργου «Ανακατασκευή χλοοτάπητα και δικτύων αποστράγγισης στο Δημοτικό Στάδιο Βουλιαγμένης», προϋπολογισμού 399.909,97 ευρώ με ΦΠΑ, υπέγραψαν η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, και οδήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από πόρους της Περιφέρειας.

Σκοπός του έργου είναι, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, η αποτελεσματική αντιμετώπιση του χρόνιου προβλήματος αποστράγγισης του γηπέδου ποδοσφαίρου του Δημοτικού Σταδίου Βουλιαγμένης, στην περιοχή του λόφου Παπαναστασίου, με γνώμονα την ασφάλεια των αθλούμενων. Η κατασκευή νέου αποστραγγιστικού δικτύου θα αποκαταστήσει, σύμφωνα με την Περιφέρεια, πλήρως τη λειτουργικότητα του γηπέδου.

Μεταξύ άλλων, το έργο περιλαμβάνει: αποξήλωση του υπάρχοντος χλοοτάπητα, προμήθεια και τοποθέτηση νέου, διαμόρφωση κλίσεων για την απορροή του επιφανειακού νερού, κατασκευή επιφανειακού αποστραγγιστικού δικτύου και περιμετρικού καναλιού απορροής ομβρίων, κατασκευή εκ νέου δευτερεύοντος και τριτεύοντος συστήματος άρδευσης, εγκατάσταση νέου αντλιοστασίου και υπέργειων δεξαμενών, αποκατάσταση του στίβου περιμετρικά του ποδοσφαιρικού γηπέδου, καθώς και κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet