Πεδίον του Άρεως: 1ος Αγώνας Πάρκου «Νυχτερινές Διαδρομές»
Περιφέρεια Αττικής

Πεδίον του Άρεως: 1ος Αγώνας Πάρκου «Νυχτερινές Διαδρομές»

Η Περιφέρεια Αττικής (Κεντρικός Τομέας Αθηνών) και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την ανάδειξη του δημόσιου πάρκου του Πεδίου του Άρεως, συνδιοργανώνουν στις 29 Ιουνίου 2018 τον 1ο Αγώνα Πάρκου «Νυχτερινές Διαδρομές 5 χιλιομέτρων, καθώς και περιπατητική διαδρομή 1.700 μέτρων».

Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας ΕΛ.ΑΣ., της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Άθλησης για όλους UESpT.

Εκκίνηση, διαδρομή και τερματισμός εντός του χώρου του Πεδίου Άρεως.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΓΩΝΑ 5 χλμ.: 29 Ιουνίου 2018 και ώρα 20:52μ.μ. (Δύση Ήλιου)

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ 1.700 μέτρων 29 Ιουνίου 2018 και ώρα 21:30μ.μ.

Μετά το πέρας του αγώνα θ’ ακολουθήσει live event και party για τους αθλητές, εθελοντές και φίλους που θα πλαισιώσουν την εκδήλωση.

Σκοπός της διοργάνωσης, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «είναι να δώσει νέα πνοή στο πανέμορφο Πάρκο του Πεδίου Άρεως, να ενισχύσει την οικολογική συνείδηση και να δώσει στον κόσμο την ευκαιρία ν’ απολαύσει τις ομορφιές του δημόσιου Πάρκου, τρέχοντας και διασκεδάζοντας».

«Γενικότερα, το  δρομικό αυτό γεγονός εντάσσεται και αθροίζεται σε μία σειρά πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων που οργανώνονται στο Πεδίο του Άρεως από την Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών και στόχο έχουν να καταστήσουν το δημόσιο πάρκο της πόλης φιλικό και ελκυστικό στους επισκέπτες του και να ενισχύσουν την επισκεψιμότητα του, που ήδη έχει ανέβει σημαντικά» καταλήγει η ίδια ανακοίνωση.

Δηλώσεις συμμετοχής

Αναλυτικά η Προκήρυξη

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet