Περιοχές στο κέντρο της Αθήνας επισκέφθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης
Περιφέρεια Αττικής

Περιοχές στο κέντρο της Αθήνας επισκέφθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018, επίσκεψη στο κέντρο της Αθήνας και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και καταστηματάρχες στον Άγιο Παύλο, τον Σταθμό Λαρίσης, την πλατεία Βάθης και την Ομόνοια.

Ο κ. Γ. Πατούλης επισήμανε ότι πρόκειται για περιοχές που έχουν εγκαταλειφθεί από την πολιτεία με συνέπεια «η εγκληματικότητα και η υποβάθμιση να χτυπάνε κόκκινο».

«Φτάνει πια. Με όραμα και διάθεση, όλοι μαζί, θα αλλάξουμε την Αττική μας. Εργαζόμαστε για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση του Λεκανοπεδίου» σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί και πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ενίσχυση της ασφάλειας και στην επίλυση των τοπικών προβλημάτων.

»Ο πρώτος και δεύτερος βαθμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης μπορούν να συνεργαστούν με στόχο οι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου και ιδιαίτερα υποβαθμισμένων περιοχών όπως αυτές που επισκεφθήκαμε σήμερα, να αισθανθούν ξανά περήφανοι. Όλοι μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

»Δήμος Αθηναίων και Περιφέρεια Αττικής μπορούν να συνεργαστούν για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις που θα βοηθήσουν τους Αθηναίους να επιστρέψουν στην πόλη τους, είτε ως κάτοικοι, είτε ως επαγγελματίες, επενδύοντας ξανά στην αξία και τις ευκαιρίες της Αθήνας.

»Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε και πάλι αξία στις γειτονιές οι οποίες είναι δυνατό να αποκτήσουν τη δική τους ταυτότητα και να αποτελέσουν πόλο έλξης, ανάπτυξης, τουρισμού και πολιτισμού.

»Σε υποβαθμισμένες περιοχές όπως αυτές που επισκεφθήκαμε σήμερα πρέπει να αναπτυχθούν ειδικά προγράμματα και να υπάρξουν κοινωνικές υποδομές και αθλητικές εγκαταστάσεις».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet