Περισσότεροι από 300 μαθητές στη δράση «BEACTIVE» στο Αττικό Άλσος
Περιφέρεια Αττικής

Περισσότεροι από 300 μαθητές στη δράση «BEACTIVE» στο Αττικό Άλσος

Η Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών σε συνεργασία τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού συνδιοργάνωσαν σήμερα, Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, στο Αττικό Άλσος, την εκδήλωση «BEACTIVE».

Στη δράση αυτή συμμετείχαν περισσότεροι από 300 μικροί μαθητές παίζοντας μπάσκετ, τένις, βόλεϊ και ποδόσφαιρο στα οκτώ γήπεδα του Αθλητικού Πάρκου. Παρέα τους μεγάλα ονόματα του ελληνικού αθλητισμού, όπως ο Μιχάλης Κακιούζης, ο Νίκος Λινάρδος, ο Μιχάλης Ρωμανίδης, ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο Αντώνης Φώτσης, ο Βαγγέλης Βλάχος, η Αναστασία Κωστάκη, οι προπονητές ποδοσφαίρου του Γκυζιακού που έπαιξαν με τα παιδιά και μοιράστηκαν μαζί τους τις αθλητικές τους εμπειρίες.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Ερμίνα Κυπριανίδου, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Σπύρος Πάντζας και Βασιλική Λάσκαρη.

Η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών τόνισε σχετικά ότι:

«Πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός μπορεί να αποτελέσει το μέσον ώστε να αναδειχθούν τα χαρακτηριστικά της ανεκτικότητας και της αλληλεγγύης που οφείλουν να είναι  βασικά στοιχεία του Ευρωπαίου πολίτη. Για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet