Αποκατάσταση του κλειστού σταδίου της Παιανίας αποφάσισαν περιφερειάρχης Αττικής και υφυπουργός Αθλητισμού
Αθλητισμός

Αποκατάσταση του κλειστού σταδίου της Παιανίας αποφάσισαν περιφερειάρχης Αττικής και υφυπουργός Αθλητισμού

Στον προσδιορισμό συγκεκριμένων βημάτων προκειμένου να εξασφαλισθεί η άμεση αποκατάσταση του κλειστού σταδίου της Παιανίας κατέληξαν, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, στην οποία συμμετείχαν ο δήμαρχος Παιανίας, Ισίδωρος Μάδης, ο προέδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ), Κώστας Παναγόπουλος και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ), Γιώργος Καραμπέτσος, συμφωνήθηκε με την ενεργό συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής να επικαιροποιηθεί Προγραμματική Σύμβαση που είχε συναφθεί το 2002,  μεταξύ της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Δήμου Παιανίας, της ΕΟΠΕ και του ΣΕΓΑΣ.

Με την επικαιροποίηση της σύμβασης γίνεται εφικτή η επανεκκίνηση λειτουργίας των εγκαταλελειμμένων, από το 2012 και λεηλατημένων, όπως σημειώνει η Περιφέρεια, κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων στην Παιανία.

 Ο κ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της συζήτησης επισήμανε:

«H Περιφέρεια θα συνεργαστεί στενά με τον υφυπουργό Αθλητισμού, τον δήμαρχο και τους εμπλεκόμενους φορείς προκειμένου να γίνει πράξη ένα σημαντικό όραμα το οποίο για χρόνια είχε μπλοκάρει. Θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στη δημιουργία του συγκεκριμένων κλειστών εγκαταστάσεων οι οποίες μπορούν να αποτελέσουν χώρο προπόνησης και άθλησης για τους αθλητές στίβου και βόλεϊ, αλλά και για χιλιάδες συμπολίτες μας».

Η Περιφέρεια αναφέρει επίσης ότι με την αποκατάσταση του συγκεκριμένου χώρου θα εξασφαλισθεί η εξυπηρέτηση των προπονητικών και αγωνιστικών αναγκών κλειστού στίβου και βόλεϊ των Σωματείων του Δήμου Παιανίας. Επιπλέον, σημειώνει ότι θα καταστεί εφικτή και η δυνατότητα αποκατάστασης της λειτουργικότητας όλων των υφισταμένων δομών και κατά συνέπεια η περαιτέρω αξιοποίηση από την Τοπική Αυτοδιοίκηση των εγκαταστάσεων και των χώρων γύρω από αυτές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet