Διάψευση της Περιφέρειας Αττικής για το γήπεδο της ΑΕΚ: Τα έργα συνεχίζονται κανονικά
enwsi.gr
Αθλητισμός

Διάψευση της Περιφέρειας Αττικής για το γήπεδο της ΑΕΚ: Τα έργα συνεχίζονται κανονικά

Η Περιφέρεια Αττικής διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι διακόπηκαν οι εργασίες στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena», λόγω προβλήματος στην υπογειοποίηση, στο τμήμα της Πατριάρχου Κωνσταντίνου, ύστερα από ειδική δήλωση που κατέθεσε η ΙΝΤΡΑΚΑΤ.

Ωστόσο, η περιφερειακή διαψεύδει όσα αναρτήθηκαν και τονίζει: «Με αφορμή σειράς αναρτήσεων στα ηλεκτρονικά κυρίως μέσα ενημέρωσης όπου γίνεται αναφορά σε υπηρεσιακό έγγραφο για διακοπή εργασιών της αναδόχου εταιρείας του έργου: “Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας”, η Περιφέρεια Αττικής ξεκαθαρίζει ότι:

  1. Δεν υπάρχει καμία διακοπή στις εργασίες του συγκεκριμένου έργου, το οποίο υλοποιείται κανονικά, εντός χρονοδιαγραμμάτων και με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.
  2. Η ανάδοχος εταιρεία ουδέποτε σταμάτησε να εκτελεί το έργο. 
  3. Η έγκαιρη ολοκλήρωση του γηπέδου της ΟPAP Arena και των συνοδών έργων, αποτελεί προτεραιότητα για τη σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής και προσωπικά του περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη, ο οποίος έχει δεσμευθεί για την απόλυτη τήρηση όσων έχουν συμφωνηθεί μεταξύ όλων των εμπλεκομένων με το μεγάλο αυτό εγχείρημα πλευρών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet