Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής διοργανώθηκε η κολυμβητική ημερίδα του Α.Ο. Ωκεανός
Αθλητισμός

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής διοργανώθηκε η κολυμβητική ημερίδα του Α.Ο. Ωκεανός

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η κολυμβητική ημερίδα του Α.Ο Ωκεανός, η οποία πραγματοποιήθηκε (14-15 Ιανουαρίου) στο ΟΑΚΑ με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής.

Κολυμβητές και κολυμβήτριες όλων των αγωνιστικών κατηγοριών έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, μετατρέποντας σε πραγματική γιορτή τη διοργάνωση.

Η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βόρειου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειες των αθλητών, εκπροσωπώντας τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.   

«Ως διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής έχουμε αποδείξει ότι στηρίζουμε τον αθλητισμό, ενισχύοντας με κάθε τρόπο ενέργειες βασισμένες στις αρχές και τις αξίες του αθλητικού́ ιδεώδους», ανέφερε η κ. Κεφαλογιάννη, η οποία πραγματοποίησε βραβεύσεις στους νικητές, συγχαίροντας παράλληλα τον πρόεδρο του σωματείου Δημήτρη Σεβαστάκη και όλους τους συντελεστές για την άρτια εκδήλωση.

Από την Περιφέρεια Αττικής το «παρών» στην κολυμβητική ημερίδα έδωσε και η σύμβουλος του περιφερειάρχη Αττικής σε θέματα αθλητισμού Χριστίνα Γαλανοπούλου, η οποία βοήθησε και στο οργανωτικό κομμάτι της ημερίδας. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet