Με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής ο Μαραθώνιος που θα διεξαχθεί στις 13 και 14 Νοεμβρίου στην Αθήνα
Αθλητισμός

Με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής ο Μαραθώνιος που θα διεξαχθεί στις 13 και 14 Νοεμβρίου στην Αθήνα

Τη συμβολή της διοργάνωσης του Μαραθωνίου στην τουριστική προβολή της Αττικής, αλλά και στην ενίσχυση του brand name της, υπογράμμισε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, στην επίσημη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο του Ταεκβοντό, με αφορμή τη διοργάνωση του 38ου Μαραθωνίου, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 13 και 14 Νοεμβρίου.

Νωρίτερα, στον ίδιο χώρο, τελέστηκαν τα εγκαίνια Marathon EXPO.

Ο φετινός Μαραθώνιος, ο οποίος διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, είναι αφιερωμένος στον ειρηνιστή και Βαλκανιονίκη Γρηγόρη Λαμπράκη, ενώ τελείται υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου.

Στη συνέντευξη Τύπου τοποθετήσεις έγιναν από την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σ. Σακοράφα, τον δήμαρχο Μαραθώνα, Στέργιο Τσίρκα, την πρόεδρο του ΟΠΑΝΔΑ, Νίκη Αραμπατζή.

Στο πάνελ των ομιλητών βρέθηκαν επίσης ο τρεις φορές νικητής στο πρωτάθλημα Μαραθωνίου Κώστας Γκελαούζος, πρόσφατα νικητής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος, και η πρωταθλήτρια του Μαραθωνίου Γκλόρια Πριβιλέτζιο, οι οποίοι μίλησαν για τη συμμετοχή τους στον αγώνα και τα άμεσα αγωνιστικά τους σχέδια.

Παράλληλα παραβρέθηκε ο γλύπτης και καθηγητής Κώστας Βαρώτσος, ο οποίος επιμελήθηκε το μετάλλιο του Μαραθωνίου.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου παρουσιάστηκε νέο hashtag του Αυθεντικού Μαραθωνίου, #iAMAuthentic, με το μήνυμα «Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, κάθε άνθρωπος είναι αυθεντικός, όπως και ο Μαραθώνιος της Αθήνας».

Διαβάστε αναλυτικά για τη συνέντευξη Τύπου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet