Με τη συμμετοχή αθλητών από επτά χώρες το πρώτο διεθνές φεστιβάλ μικτών πολεμικών τεχνών
Αθλητισμός

Με τη συμμετοχή αθλητών από επτά χώρες το πρώτο διεθνές φεστιβάλ μικτών πολεμικών τεχνών

Με τη συμβολή και την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Νοεμβρίου το πρώτο Διεθνές φεστιβάλ μικτών πολεμικών τεχνών, το οποίο διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών ΠΟΜΕΙΠΟΤ. Αθλητές από όλο τον κόσμο βρέθηκαν αντιμέτωποι με αθλητές Ελληνικών Σωματείων μελών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας.

Η εκδήλωση διεξήχθη υπό την εποπτεία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ΜΜΑ (μικτών πολεμικών τεχνών Mixed Martial Arts) και έλαβε χώρα στο Κλειστό Γήπεδο στο ΜΕΤΣ, με τη συμμετοχή αθλητών από επτά χώρες.

Όπως αναφέρει η περιφερειακή αρχή, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδιας, Kerith Brown για τη σημαντική στήριξη της διεξαγωγής του τουρνουά. 

Με αφορμή τη διοργάνωση ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης επισήμανε: «Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει σημαντικά αθλητικά γεγονότα τα οποία ενισχύουν την εξωστρέφειά της και προβάλλουν διεθνώς την Αττική και συνολικά τη χώρα μας. Όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλουμε στην ενίσχυση της άθλησης, της ευεξίας και του ευ αγωνίζεσθαι».

Παρόντες στο τουρνουά ήταν μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Αττικής και δήμαρχος Γαλατσίου, Γ. Μαρκόπουλος, η πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ, Νίκη Αραμπατζή, o αντιπρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ, Γιούρκας Σεϊταρίδης, o πρόεδρος της ΠΟΜΕΙΠΤ, Δημήτρης Δημητρίου, η Ολυμπιονίκης πάλης και μέλος της ΠΟΜΕΙΠΤ Βούλα Ζυγούρη. Τον περιφερειάρχη συνόδευε η σύμβουλός του σε θέματα Αθλητισμού, Χ. Γαλανοπούλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet