Περισσότεροι από 250 αθλητές στο «Organ Donation Run» στο ΟΑΚΑ
Αθλητισμός

Περισσότεροι από 250 αθλητές στο «Organ Donation Run» στο ΟΑΚΑ

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και σύνθημα «Ζήσε, Αγάπησε, Δώρισε» διεξήχθη την Κυριακή (12/6) το «Organ Donation Run», σε συνεργασία με την Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών & Μεταμοσχευμένων Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών & Μεταμοσχευμένων στο ΟΑΚΑ, παρουσία της αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Λουκίας Κεφαλογιάννη.

Μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Υγείας Γιάννη Κεχρή και την εντεταλμένη περιφερειακή Σύμβουλο Αθλητισμού Μαργαρίτα Βάρσου, η περιφερειακή αρχή τονίζει ότι ένωσε τη φωνή της με περισσότερους από 250 αθλητές, προωθώντας τη διάδοση της ιδέας της δωρεάς οργάνων και ιστών είναι μια πράξη που βασίζεται στην ανιδιοτέλεια και την αγάπη για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

«Ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης και όλοι εμείς στη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής έχουμε αγκαλιάσει τη νεοσύστατη Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων. Με αφορμή το συγκεκριμένο δρομικό event, που θέλουμε να γίνει θεσμός, έχουμε στόχο να ανοίξει ο διάλογος στο οικείο μας περιβάλλον, γύρω από το σημαντικό ζήτημα της δωρεάς οργάνων. Μέσα από την αποδοχή της δωρεάς οργάνων, δημιουργούμε υπεύθυνους και αλληλέγγυους πολίτες», ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Κεφαλογιάννη, η οποία συνεχάρη την πρόεδρο Δήμητρα Αρκά και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας για την άρτια διοργάνωση και το μεγάλο τους όραμα.

Κατά τη διάρκεια των απονομών η Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών & Μεταμοσχευμένων βράβευσε τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη για τη στήριξή του στους αγώνες δρόμου και λαμπαδηδρομιών της ΑΟΜΝ (σ.σ την πλακέτα παρέλαβε ο αντιπεριφερειάρχης υγείας Γ. Κεχρής), καθώς επίσης και την αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Λ. Κεφαλογιάννη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet