Περιφέρεια Αττικής: Οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν την αλήθεια για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ
Φωτογραφία: ypodomes.com
Αθλητισμός

Περιφέρεια Αττικής: Οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν την αλήθεια για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Η Περιφέρεια Αττικής με νέα ανακοίνωση απαντά στην ΑΕΚ ότι «ουδέποτε στην πρώτη ανακοίνωσή της ανέφερε ότι δόθηκαν 35 εκατ. ευρώ αποκλειστικά και μόνο για το νέο γήπεδο».

Μεταξύ άλλων η περιφερειακή αρχή επισημαίνει:

«Για την αποφυγή παρεξηγήσεων αλλά και για έγκυρη ενημέρωση των πολιτών της Αττικής, να ξεκαθαρίσουμε τα παρακάτω:

Αισθανόμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι και δικαιωμένοι που η διοίκηση της ΑΕΚ επιβεβαιώνει ότι η Περιφέρεια Αττικής πράγματι διέθεσε 35 εκατ. ευρώ για το γήπεδο και τα συνοδά έργα στην πόλη. Αυτό άλλωστε αναφέραμε στην αρχική μας ανακοίνωση η οποία ήταν και απόλυτα ξεκάθαρη, αλλά και δεν άφηνε κανένα περιθώριο για οποιοδήποτε μπέρδεμα, όπως λανθασμένα κατά την άποψη μας αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Αν κάποιος διαβάσει προσεκτικά την ανακοίνωσή μας, θα διαπιστώσει ότι ποτέ δεν ισχυρισθήκαμε πως δώσαμε στην ΑΕΚ 35 εκατ. ευρώ για το γήπεδό της. Αυτό που λέει ξεκάθαρα ο τίτλος αλλά και το περιεχόμενο της ανακοίνωσης, είναι πως από το ταμείο της Περιφέρειας, δηλαδή από τα χρήματα των πολιτών της Αττικής, “βγήκαν” περίπου 35 εκατ. ευρώ, τα οποία δόθηκαν για την κατασκευή και τον εξοπλισμό του νέου γηπέδου, καθώς και για συνοδά έργα γύρω από το γήπεδο, στα όρια του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, που ήταν αναγκαία για την ομαλή λειτουργία της αθλητικής εγκατάστασης, την ασφαλή πρόσβαση των θεατών σε αυτήν και τη βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών στην ευρύτερη περιοχή».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της περιφερειακής αρχής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet