Στην τελική ευθεία για την υπογραφή κατασκευής του νέου κλειστού γηπέδου Ν. Σμύρνης η Περιφέρεια Αττικής
Αθλητισμός

Στην τελική ευθεία για την υπογραφή κατασκευής του νέου κλειστού γηπέδου Ν. Σμύρνης η Περιφέρεια Αττικής

Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη διευθέτηση των εκκρεμοτήτων που σχετίζονται με την ολοκλήρωση της μελέτης για την κατασκευή του νέου κλειστού γηπέδου Ν. Σμύρνης και η επίσπευση των σχετικών διαδικασιών, προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα κατασκευής του, συζητήθηκαν σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα (30/12) με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, όπως ενημερώνει η περιφερειακή αρχή.

Στη συζήτηση συμμετείχαν ο δήμαρχος Ν. Σμύρνης, Σ. Τζουλάκης, η αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα, Δ. Νάνου, εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας, ο προϊστάμενος της διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής, Αλ. Καλογερόπουλος και η προϊσταμένη του τμήματος Κτηριακών Έργων της διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας, Ε. Πλιάκα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, αφού συζητήθηκαν οι σχετικές λεπτομέρειες συμφωνήθηκε o Δήμος Νέας Σμύρνης να προχωρήσει τις επόμενες ημέρες σε απάντηση των ερωτημάτων που του έχουν τεθεί από την υπηρεσία, σε σχέση με τις μελέτες εφαρμογής και το στάδιο στο οποίο βρίσκονται, προκειμένου να βρεθεί η συντομότερη οδός για την υπογραφή της σύμβασης και της έναρξης των εργασιών.

Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαβούλευσης και επεσήμανε: 

«Μετά από σειρά συζητήσεων και πρωτοβουλιών μας, ολοκληρώνουμε επιτυχώς μια διαβούλευση μέσω της οποίας αποδεικνύεται ξεκάθαρα η βούλησή μας να ξεκινήσει άμεσα ένα έργο, που έχει καθυστερήσει εξαιτίας της προχειρότητας της προηγούμενης διοίκησης η οποία δημοπράτησε το έργο μόνο στα “χαρτιά”. Από τη στιγμή που κλείνουν και οι τελευταίες λεπτομέρειες θα είμαστε έτοιμοι στα μέσα Ιανουαρίου 2021 να προχωρήσουμε στην υπογραφή της σύμβασης προκειμένου να μη χαθεί άλλος χρόνος».

Την ικανοποίηση του εξέφρασε και ο δήμαρχος Ν. Σμύρνης ο οποίος από την πλευρά του δεσμεύθηκε να επιταχύνει τη διαδικασία για να κλείσουν και οι τελευταίες εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet