Περιφέρεια Αττικής: Εκδηλώσεις πολιτισμού σήμερα
Περιφέρεια Αττικής

Περιφέρεια Αττικής: Εκδηλώσεις πολιτισμού σήμερα

Δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις πολιτισμού θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι πολίτες, σήμερα, Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018, με ελεύθερη είσοδο σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής.

Συναυλία της Καμεράτα στο Αρχαίο Θέατρο Θορικού – 18:00
Πρόσκληση στην εκδήλωση στο Αρχαίο Θέατρο Θορικού

Για τέταρτη συνεχή χρονιά το Αρχαίο Θέατρο Θορικού, το εμβληματικό μνημείο της Αττικής γης, υποδέχεται το κοινό με μία μοναδική μουσική παράσταση.

Συγκεκριμένα, στις 18:00 η Καμεράτα – Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, ένας από τους πιο δραστήριους φορείς του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού με πλούσια δραστηριότητα εντός και εκτός συνόρων, θα παρουσιάσει κορυφαία έργα υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Γιώργου Παπαδόπουλου, σολίστ τη σοπράνο Μυρσίνη Μαργαρίτη και με τη συμμετοχή της Χορωδίας Λαυρίου σε τραγούδια των συνθετών Μάνου Χατζιδάκι και Μίκη Θεοδωράκη.

Πρόκειται για διοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής, της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής, του Δήμου Λαυρεωτικής, της Εταιρείας Μελετών Λαυρεωτικής και της Χορωδίας Λαυρίου.

Café Aman Rembetiko του Κώστα Φέρρη στο Καστράκι – 21:30
Μουσική εκδήλωση «Café Aman Rembetiko»

Παράλληλα, στις 21:30, η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τον Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας διοργανώνουν την ξεχωριστή μουσική εκδήλωση «Café Aman Rembetiko» του Κώστα Φέρρη στο «Καστράκι» της Δραπετσώνας (έναντι Πύλης Ε2 στο Λιμάνι του Πειραιά, είσοδος από την οδό Κανάρη).

Η πολιτιστική εκδήλωση της Π.Ε. Πειραιά έχει ως στόχο να αναδείξει και να προβάλλει τους άρρηκτους δεσμούς του ρεμπέτικου τραγουδιού με την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet