Περιφέρεια Αττικής: Σε συνεχή κινητοποίηση για την αντιμετώπιση πυρκαγιών
Περιφέρεια Αττικής

Περιφέρεια Αττικής: Σε συνεχή κινητοποίηση για την αντιμετώπιση πυρκαγιών

Σε συνεχή κινητοποίηση για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών βρίσκεται η Περιφέρεια Αττικής σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή της.

Η Περιφέρεια Αττικής συνέδραμε, παραμένοντας, όπως επισημαίνει, σε ετοιμότητα για τρίτη συνεχή μέρα, το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την κατάσβεση των πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν σήμερα, Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017, σε δασικές περιοχές στο Άνω Σούλι Μαραθώνα και στο Πανόραμα Μεγάρων.

Ειδικότερα, κατόπιν αιτήματος της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η Περιφέρεια Αττικής μέσω της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας διέθεσε τέσσερα υδροφόρα οχήματα (δύο ανά συμβάν) για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών. Και στα δύο ανωτέρω σημεία μετέβησαν, σύμφωνα με την ενημέρωση, στελέχη της Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας, για την υποβοήθηση του έργου των δυνάμεων κατάσβεσης.

Επίσης, η Περιφέρεια Αττικής συνιστά στους πολίτες ιδιαίτερη προσοχή και για τα επόμενα 24ωρα, λόγω των καιρικών συνθηκών (άνεμοι, υψηλές θερμοκρασίες) που θα συνεχίσουν να επικρατούν. Για περισσότερες οδηγίες, πληροφορίες και ανακοινώσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον διαδικτυακό τόπο της Περιφέρειας όπου υπάρχουν πληροφορίες για την Πολιτική Προστασία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet