Γ. Πατούλης: Θέλουμε υγιείς επιχειρήσεις και ίσες ευκαιρίες εργασίας για όλους
Επιχειρήσεις-Αγορά

Γ. Πατούλης: Θέλουμε υγιείς επιχειρήσεις και ίσες ευκαιρίες εργασίας για όλους

Τη βούληση της διοίκησης της Περιφέρειας να συνεχίσει να συμβάλλει με συγκεκριμένες δράσεις στη στήριξη της επιχειρηματικότητας, με έμφαση στις ευάλωτες ομάδες εργασιακού πληθυσμού αλλά και στη διασφάλιση της ισότητας του ανθρώπινου δυναμικού, υπογράμμισε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, χαιρετίζοντας το 4ο Συνέδριο Διαφορετικότητας για τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Το συνέδριο διοργανώθηκε στο Ζάππειο από το Σωματείο ΚΕΑΝ -Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων (www.kean.gr)-, με τη συνδιοργάνωση και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.

Την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου χαιρέτισαν η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δ. Μιχαηλίδου, η αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Ε. Καϊλή (διαδικτυακά) και η επίτροπος Ισότητας της Κομισιόν Έλενα Νταλί (διαδικτυακά). Τον κύριο Πατούλη υποδέχθηκε ο Σταύρος Μηλιώνης, πρόεδρος Δ.Σ. ΚΕΑΝ & ιδρυτής DiversityCharterGreece.

Μεταξύ άλλων, στην ομιλία του ο κ. Πατούλης μίλησε με θέρμη για την πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τη δημιουργία της Χάρτας Διαφορετικότητας, η οποία έχει την ανάδειξη των θεμάτων διαφορετικότητας, αποδοχής, ένταξης και ίσων ευκαιριών στις επιχειρήσεις, πάντα με επίκεντρο τον άνθρωπο και συνεχάρη το Σωματείο ΚΕΑΝ «Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων» – ένα πραγματικό κύτταρο προώθησης της Διαφορετικότητας στις ελληνικές επιχειρήσεις, που έχει αναλάβει το ρόλο υλοποιητή της χάρτας διαφορετικότητας στην Ελλάδα.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση για το 4ο Συνέδριο Διαφορετικότητας

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet