Δυναμικό «παρών» από την Περιφέρεια Αττικής στη Διεθνή Καταναλωτική Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «Food&Life 2022»
Επιχειρήσεις-Αγορά

Δυναμικό «παρών» από την Περιφέρεια Αττικής στη Διεθνή Καταναλωτική Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «Food&Life 2022»

Η Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού που έχει διαμορφωθεί για την εξωστρέφεια, συνεχίζει να έχει δυναμική παρουσία σε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού και γαστρονομίας. Με βάση την υλοποίηση του σχετικού στόχου συμμετείχε για δεύτερη φορά στη Διεθνή Καταναλωτική Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «Food&Life 2022», που πραγματοποιήθηκε από 30 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο Messe München του Μονάχου.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη έκθεση ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης υπογράμμισε τα εξής:

«Η Περιφέρεια και τα στελέχη της συμβάλλουν συνεχώς με δράσεις και πρωτοβουλίες, αναλαμβάνοντας την ανάδειξη της ποιότητας των προϊόντων πρωτογενούς και δευτερογενούς παραγωγής. Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας της Περιφέρειας Αττικής επιδιώκουμε με κάθε δυνατό τρόπο την προβολή του αγροδιατροφικού μας τομέα και την ανάδειξη των εξαιρετικών προϊόντων της Αττικής. Η στήριξη των παραγωγών του αγροδιατροφικού τομέα αποτελεί προτεραιότητα της διοίκησής μας στην Περιφέρεια Αττικής, αφού αντιλαμβανόμαστε τον αγροδιατροφικό τομέα ως κομβικό πυλώνα της περιφερειακής οικονομίας.

Σε αυτό το πλαίσιο θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις, με στοχευμένες δράσεις, στην προσπάθεια των παραγωγών να προωθήσουν τα προϊόντα τους. Προς την κατεύθυνση αυτή εργάζεται τόσο ο αρμόδιος εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Σ. Βοϊδονικόλας, όσο και όλα τα στελέχη της αρμόδιας Διεύθυνσης».

Διαβάστε αναλυτικά για την παρουσία της Περιφέρειας Αττικής στην έκθεση

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet