Στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «FREEFROM 2021» στο Άμστερνταμ συμμετείχε η Περιφέρεια Αττικής
Επιχειρήσεις-Αγορά

Στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «FREEFROM 2021» στο Άμστερνταμ συμμετείχε η Περιφέρεια Αττικής

Η Περιφέρεια Αττικής, με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεών της, συμμετείχε με επιτυχία στη διεθνή έκθεση Τροφίμων και Ποτών «FREE FROM 2021», η οποία πραγματοποιήθηκε το διήμερο 23 και 24 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο «RAI Amsterdam».

Μέσω της «FREE FROM 2021» η Περιφέρεια Αττικής είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει και να ενημερώσει σε διεθνές επίπεδο για τα ποιοτικά αγροτικά προϊόντα της, επιδοτώντας το κόστος των περιπτέρων 11 εκθετών-επιχειρήσεων. Η Περιφέρεια συμμετείχε με δικό της χώρο πληροφόρησης, με επικεφαλής τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής, Σταύρο Βοϊδονικόλα.

Την πρώτη ημέρα της έκθεσης, το περίπτερo της Περιφέρειας Αττικής επισκέφθηκαν ο Ευάγγελος Δαϊρετζής και η κ. Ελένη Καραγιάννη από την Πρεσβεία της Ελλάδος στη Χάγη.

Με αφορμή τη συμμετοχή της Περιφέρειας στην έκθεση ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισήμανε σχετικά:

«Επενδύουμε στην εξωστρέφεια της Αττικής μέσα από την προβολή των τοπικών μας προϊόντων που αποτελούν ένα από τα ισχυρότερα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα. Βασική μας προτεραιότητα είναι να αναδείξουμε σε παγκόσμιο επίπεδο τόσο την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας όσο και τα οφέλη της μεσογειακής διατροφής στην υγεία και την ευεξία του ανθρώπου. Οι παραγωγοί της Αττικής κάνουν εξαιρετική δουλειά και είναι καθήκον μας να προβάλλουμε τη δουλειά τους, η οποία αρχίζει και αναγνωρίζεται όλο και περισσότερο διεθνώς. Στόχος μας είναι να βάλουμε σε νέες βάσεις παραγωγικούς πυλώνες όπως είναι ο γαστριμαργικός τουρισμός και προς αυτή την κατεύθυνση με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και δράσεις θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε».

Διαβάστε αναλυτικά για την παρουσία της Περιφέρειας Αττικής στην έκθεση

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet