Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής το 4ο Συνέδριο «Ελληνικός Τουρισμός, μια εθνική υπόθεση! Δυνατότητες και Προοπτικές»
Επιχειρήσεις-Αγορά

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής το 4ο Συνέδριο «Ελληνικός Τουρισμός, μια εθνική υπόθεση! Δυνατότητες και Προοπτικές»

Στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Περιφέρεια Αττικής για την ενίσχυση και την ενδυνάμωση της Αττικής ως κορυφαίου προορισμού αναφέρθηκε ο Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο 4ο Συνέδριο «Ελληνικός Τουρισμός, μια εθνική υπόθεση! Δυνατότητες και Προοπτικές», το οποίο πραγματοποιείται σήμερα (7/12) και είναι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.

Στις εργασίες του συνεδρίου συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνης, ο υπουργός Τουρισμού Β. Κικίλιας, ο γ.γ. του ΕΟΤ Δ. Φραγκάκης, η γ.γ. Πολιτισμού Ε. Δουνδουλάκη, η Ολ. Αναστασοπούλου γ. γ. Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης στο υπουργείο Τουρισμού, η ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-πρώην υπουργός Τουρισμού Ε. Κουντουρά, ο γ.γ. Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης Αθ. Στάβερης, η Κ. Νοτοπούλου, βουλευτής και τομεάρχης Τουρισμού ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής – τομεάρχης Ναυτιλίας, Νησιωτικής Πολιτικής και Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Δ. Μπιάγκης, ο Γ. Ρέτσος, πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), η πρόεδρος της «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ» Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών Μ. Γιαννίρη κ.ά. 

Το πρώτο πάνελ συντόνισε ο εκδότης – διευθυντής Real News Νίκος Χατζηνικολάου.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής για το Συνέδριο

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet