125 εκατ. ευρώ έδωσε η Περιφέρεια Αττικής σε 4.600 μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πανδημία
Επιχειρήσεις-Αγορά

125 εκατ. ευρώ έδωσε η Περιφέρεια Αττικής σε 4.600 μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πανδημία

Το ποσό των 125 εκατ. ευρώ έχουν λάβει από την Περιφέρεια Αττικής 4.600 μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις μέσω της διαδικασίας καταβολής της μη επιστρεπτέας ενίσχυσης, στο πλαίσιο της δράσης «Ενίσχυση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Αττική», που χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Αττικής 2014-2020. 

Συνολικά, 9.617 πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις λαμβάνουν τη μη επιστρεπτέα ενίσχυση, σε ένα πρόγραμμα που ο συνολικός προϋπολογισμός ξεπερνά τα 250 εκατ. ευρώ.

Η διαδικασία εκταμιεύσεων συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό, σύμφωνα με τον ρυθμό υποβολής αιτημάτων καταβολής από τους δικαιούχους και την πληρότητα των φακέλων τους.

Παράλληλα, ολοκληρώνεται από την αρμόδια επιτροπή η διαδικασία εξέτασης των 3.000 ενστάσεων που υποβλήθηκαν από τις επιχειρήσεις που δεν έλαβαν χρηματοδότηση, με σκοπό να δημοσιευτούν οι σχετικές αποφάσεις, το αργότερο στις αρχές Οκτωβρίου.

Για τις επιχειρήσεις των οποίων η ένσταση δικαιώνεται θα υπάρξει πρόνοια ώστε να έχουν τον απαραίτητο χρόνο για να υποβάλουν το αίτημα καταβολής της ενίσχυσης στο πληροφοριακό σύστημα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet