Άμεση επέμβαση της Περιφέρειας Αττικής για την αποκατάσταση ζημιών που προκάλεσε τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων
Κοινωνία

Άμεση επέμβαση της Περιφέρειας Αττικής για την αποκατάσταση ζημιών που προκάλεσε τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων

Στην άμεση απομάκρυνση των επικίνδυνων υλικών και την επαναφορά του προστατευτικού  διαζώματος στην αρχική κατάσταση επιχειρούν συνεργεία της περιφέρειας Αττικής, τα οποία επενέβησαν ταχύτατα μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε έξοδο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας.

Συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε, σύμφωνα με το Κέντρο Διαχείρισης Kυκλοφορίας της Περιφέρειας, στις 5:30 σήμερα το πρωί, στις 3 γέφυρες στην έξοδο Ρεγκούκου-Λιοσίων προς Λαμία.

Μετά από σχετικό αίτημα της Τροχαίας, το συνεργείο της Περιφέρειας επενέβη άμεσα για την αποκατάσταση του προβλήματος και την απομάκρυνση των επικίνδυνων φερτών υλικών. Να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη έξοδο είχε τοποθετηθεί πριν μερικές ημέρες ειδικό Σύστημα Απορρόφησης Ενέργειας, το οποίο συνέβαλλε καθοριστικά για τον περιορισμό της έντασης πρόσκρουσης.

Τον συντονισμό των εργασιών, οι οποίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, έχει αναλάβει ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα, Α. Λεωτσάκος, οποίος βρέθηκε στο σημείο από την πρώτη στιγμή.

Για το συμβάν ενημερώθηκε νωρίς το πρωί ο περιφερειάρχης, ο οποίος και ζήτησε την άμεση επέμβαση του συνεργείου προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα στο σημείο.

«Η ασφάλεια των πολιτών είναι πρώτη προτεραιότητά μας 24 ώρες το 24ωρο. Ευχαριστώ θερμά το προσωπικό της Περιφέρειας το οποίο βρίσκεται επί ποδός ακόμα και τις ημέρες τις εορταστικές για να συμβάλλει στην ασφαλή μετακίνηση των συμπολιτών μας. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον οδηγό του οχήματος», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Πατούλης.


Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet