Έκτακτη συνεδρίαση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Βόρειου Τομέα Αθηνών
Κοινωνία

Έκτακτη συνεδρίαση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Βόρειου Τομέα Αθηνών

Έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Βόρειου Τομέα Αθηνών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 23/9 στο αμφιθέατρο της διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής, ενόψει του ακραίου καιρικού φαινομένου (Μεσογειακός Κυκλώνας «Ιανός»).

Νωρίτερα το μεσημέρι είχε πραγματοποιηθεί έκτακτη σύσκεψη του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, με όλους τους αντιπεριφερειάρχες Αττικής, ενώ με εντολή του όλος ο μηχανισμός της Περιφέρειας Αττικής βρίσκεται σε πλήρη κινητοποίηση ενόψει της επικείμενης κακοκαιρίας.

«Η Πολιτική Προστασία, η προστασία της ανθρώπινης ζωής και της περιουσίας αποτελούν πρώτο μέλημα για τη σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας. Τοπική Αυτοδιοίκηση πρώτου και δευτέρου βαθμού, σε συνεργασία με τους εντεταλμένους φορείς Πολιτικής Προστασίας της Πολιτείας, οφείλουμε να βρεθούμε στην πρώτη γραμμή, με επαγρύπνηση και υπευθυνότητα να διαχειριστούμε τις επιπτώσεις από την εκδήλωση της κακοκαιρίας», δήλωσε μεταξύ άλλων η αντιπεριφερειάρχης Λουκία Κεφαλογιάννη.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι Αμαρουσίου, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Παπάγου – Χολαργού, Χρήστος Πετράκης, Πεντέλης, Βλάσσης Σιώμος, Χαλανδρίου, Κων/νος Ευθυμίου, Λυκόβρυσης – Πεύκης, Δημήτρης Κοκορόσκος, Φιλοθέης – Ψυχικού Γιώργος Παπαχρόνης.

Συμμετείχαν, επίσης, ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακών Ενοτήτων Κεντρικού, Βόρειου, Δυτικού και Νότιου Τομέα Αθηνών, Αναστάσιος Χαχλάκης, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας Αττικής και των Δήμων του Βόρειου Τομέα, καθώς επίσης πολλοί εκπρόσωποι άλλων κρατικών φορέων και υπηρεσιών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet