Έργα αποχέτευσης και οδοποιίας στον Δήμο Περάματος προϋπολογισμού 450.000 ευρώ
Κοινωνία

Έργα αποχέτευσης και οδοποιίας στον Δήμο Περάματος προϋπολογισμού 450.000 ευρώ

Το «πράσινο φως» για την έναρξη κρίσιμων αποχετευτικών έργων αλλά και σημαντικών παρεμβάσεων οδοποιίας στο Πέραμα, δόθηκε μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης που υπεγράφη το προηγούμενο διάστημα μεταξύ του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη και του δημάρχου Περάματος, Γ. Λαγουδάκη, συνολικού προϋπολογισμού 450.000 ευρώ, όπως ενημερώνει η περιφερειακή αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, προβλέπεται η ολοκλήρωση του δικτύου ακαθάρτων στην παραλιακή περιοχή του Δήμου Περάματος, μέσα από την κατασκευή των υπολειπομένων τμημάτων του. Τα νέα τμήματα που θα κατασκευαστούν θα είναι άμεσα λειτουργικά, καθώς θα συνδεθούν με ήδη κατασκευασμένα και λειτουργούντα τμήματα του δικτύου, όπως επισημαίνει η διοίκηση, η οποία προσθέτει ότι, παράλληλα, θα εκτελεστούν έργα οδοποιίας με σκοπό τη βελτίωση της κυκλοφορίας και της οδικής ασφάλειας σε δύο οδούς (Αγίας Τριάδας και οικισμός Πευκάκια) του βασικού οδικού δικτύου του Άνω Περάματος.

Σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Αττικής επισημαίνει τα εξής:

«Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας ότι έμπρακτα θα βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής των πολιτών σε όλη την Αττική, υλοποιούμε κρίσιμα έργα με προτεραιότητα περιοχές που για χρόνια παρέμεναν υποβαθμισμένες, όπως είναι το Πέραμα. Τα συγκεκριμένα αποχετευτικά έργα αλλά και οι οδικές παρεμβάσεις που θα υλοποιηθούν είναι απαραίτητα για την καλύτερη λειτουργία της πόλης και θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των πολιτών. Διαρκής προτεραιότητά μας είναι η ισότιμη ανάπτυξη όλων των Δήμων της Αττικής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet