Αγωνιστικό «παρών» της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Αττικής στην εκπαιδευτική συγκέντρωση της Πέμπτης
skai.gr
Κοινωνία

Αγωνιστικό «παρών» της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Αττικής στην εκπαιδευτική συγκέντρωση της Πέμπτης

To Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής καλεί όλες τις Ενώσεις και τους Συλλόγους Γονέων Αττικής, και  κάθε έναν γονιό ξεχωριστά, να  συμμετέχει στη νέα εκπαιδευτική συγκέντρωση την Πέμπτη 15/10, στις 12π.μ., στα Προπύλαια, μαζί  με  τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

«Φτάνει πια η κοροϊδία! Καιρός να αναλάβει η κυβέρνηση τη δικιά της ευθύνη και να μην τρομοκρατεί μαθητές – γονείς και εκπαιδευτικούς. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι εμείς, οι γονείς, θα παραμείνουμε δίπλα στους αγωνιζόμενους μαθητές μας. Τα αιτήματα των μαθητών και των εκπαιδευτικών είναι δίκαια, είναι και δικά μας αιτήματα. Δηλώνουμε ότι η τρομοκρατία της κυβέρνησης και το οργανωμένο σχέδιο συκοφάντησης των αγώνων δεν θα περάσει! Να ακούσει ΤΩΡΑ η κυβέρνηση το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας και να πάρει τα απαιτούμενα μέτρα προφύλαξης από την πανδημία» σημειώνει η Ομοσπονδία στην ανακοίνωσή της και προσθέτει:

«Και να γνωρίζει η κυβέρνηση πως όταν διακυβεύεται η υγεία των παιδιών μας και των οικογενειών μας, ό,τι κατασταλτικούς μηχανισμούς και να χρησιμοποιήσει, εμείς θα υπερασπιστούμε το δίκιο μας!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet