«Απαράδεκτες συνθήκες για τους υπαλλήλους της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Β. Τομέα»
Κοινωνία

«Απαράδεκτες συνθήκες για τους υπαλλήλους της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Β. Τομέα»

Ότι «οι υπάλληλοι της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Βόρειου Τομέα εργάζονται σε απαράδεκτες συνθήκες και κτήρια» τονίζει ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής.

Ειδικότερα, ο Σύλλογος αναφέρει: «Σε απαράδεκτες συνθήκες και κτήρια εργάζονται οι υπάλληλοι της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Βόρειου Τομέα, παρότι από το πρωί (19/5) ενημερώσαμε σχετικά την περιφερειακή αρχή Πατούλη/Ν.Δ. και απαιτήσαμε να απομακρυνθούν οι εργαζόμενοι από το χώρο. Για άλλη μια φορά δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε σε όσα επισημαίναμε από την στιγμή που η προηγούμενη περιφερειακή αρχή Δούρου/ΣΥΡΙΖΑ είχε δηλώσει την πρόθεσή της να μισθώσει το συγκεκριμένο κτήριο.

Κατασκευή της δεκαετίας του ’70, με παμπάλαιο αντισεισμικό κανονισμό και τζάμια που με τον αέρα έγιναν “σκόνη και θρύψαλα”. Και για άλλη μια φορά λέμε ευτυχώς που συνέβη αυτό βράδυ με άδεια την υπηρεσία.

Βλέπετε… στα γραφεία της περιφερειακής αρχής μπορεί να μπαίνουν αλεξίσφαιρα τζάμια, αλλά στα κτήρια που στεγάζονται οι υπηρεσίες παραμένουν τα απαρχαιωμένα, ακατάλληλα και επικίνδυνα. Φτάνει πια. Οι εργαζόμενοι δεν ανεχόμαστε τέτοιου είδους μεταχείριση και συμπεριφορά. Απαιτούμε να δουλεύουμε με εξασφαλισμένες συνθήκες υγείας και ασφάλειας. Να απομακρυνθούν αμέσως οι εργαζόμενοι από τον συγκεκριμένο χώρο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet