Αποστολή βοήθειας στις πυρόπληκτες  περιοχές της Αρκαδίας – Συγκεντρώθηκε από πολίτες στον Βόρειο Τομέα Αθηνών
Κοινωνία

Αποστολή βοήθειας στις πυρόπληκτες περιοχές της Αρκαδίας – Συγκεντρώθηκε από πολίτες στον Βόρειο Τομέα Αθηνών

Παραδόθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνας και Μεγαλοπόλεως ανθρωπιστική βοήθεια η οποία συγκεντρώθηκε από τους πολίτες του Βόρειου Τομέα και τον Σύλλογο Αρκάδων Νέου Ηρακλείου Αττικής.

Η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Λ. Κεφαλογιάννη, εκπροσωπώντας τον περιφερειάρχη, Γ. Πατούλη, μετέβη στη Μεγαλόπολη όπου παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους κατοίκους και ζωοτροφές για τα πυρόπληκτα ζώα.

Ο κ. Πατούλης δήλωσε σχετικά με τη δράση: «Συνεχίζουμε να ενισχύουμε την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν οι συνάνθρωποί μας να ξεπεράσουν τις συνέπειες των καταστροφικών πυρκαγιών. Παραμένουμε αλληλέγγυοι και στηρίζουμε με κάθε τρόπο τους συνανθρώπους μας για να σταθούν δυνατοί. Συνεργαζόμαστε με συλλόγους και εθελοντικούς φορείς, συντονίζοντας δράσεις και ενέργειες βοήθειας σε κάθε σημείο της χώρας που το έχει ανάγκη».

Από την πλευρά της, η αντιπεριφερειάρχης ανέφερε: «Η συγκίνηση του αρχιμανδρίτη πατέρα Ιάκωβου κατά την παράδοση της αποστολής βοήθειας στη Μητρόπολη Γορτυνίας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στον συνάνθρωπο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους Αρκάδες του Βόρειου Τομέα, αλλά και όλο τον κόσμο που συνεχίζει να προσφέρει».

Η δράση υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την περιφερειακή σύμβουλο Φωτεινή Δαλιάνη, ενώ στην αποστολή συμμετείχαν δύο κτηνίατροι της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Βόρειου Τομέα, οι οποίοι προσέφεραν τις υπηρεσίες τους σε πυρόπληκτα ζωάκια που φιλοξενούνται από τον Πολιτιστικό Φιλοζωικό Σύλλογο Τρίπολης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet