Αυτοψία Γ. Πατούλη σε έργα του Δήμου Λαυρεωτικής που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής
Κοινωνία

Αυτοψία Γ. Πατούλη σε έργα του Δήμου Λαυρεωτικής που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής

Σειρά σημαντικών έργων που υλοποιούνται στον Δήμο Λαυρεωτικής με χρηματοδότηση της Περιφέρειας, συνολικού προϋπολογισμού 34 εκατ. ευρώ, επισκέφθηκε σήμερα (2/12) ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης.

Προηγήθηκε ευρεία σύσκεψη στο δημαρχείο της Κερατέας με τον δήμαρχο Λαυρεωτικής, Δ. Μάρκου, αντιδημάρχους, υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου και τη συμμετοχή του αντιπεριφερειάρχη Αν. Αττικής, Θ. Αυγερινού, της εντεταλμένης περιφερειακής συμβούλου Τεχνικών Έργων, Ε. Κοσμίδη και του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου Χωρικού Σχεδιασμού και Έργων Αντιπλημμυρικής Προστασίας, Θ. Κατσιγιάννη, οι οποίοι συνόδευαν τον περιφερειάρχη.

Κατά τη σύσκεψη ο κ. Πατούλης ενημερώθηκε για την πορεία των έργων αλλά και για τις σημαντικές παρεμβάσεις «που γίνονται στην περιοχή, μετά από πολλά χρόνια που είχαν… παγώσει και ξεμπλόκαραν το τελευταίο διάστημα, κατόπιν σχετικών πρωτοβουλιών της διοίκησης της Περιφέρειας, λύνοντας σημαντικά προβλήματα της περιοχής», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα η συζήτηση εστιάστηκε στα σημαντικά έργα αποκατάστασης των δικτύων ύδρευσης οικισμών του Δήμου Λαυρεωτικής, όπου δεν είχε γίνει καμία παρέμβαση από το 1992 οπότε και κατασκευάστηκαν, στην υλοποίηση αθλητικών υποδομών, αλλά και έργων ανάδειξης και αναστήλωσης πολιτιστικών μνημείων και ιερών ναών, στα αντιπλημμυρικά έργα, αλλά και στα έργα αναβάθμισης κτηριακών εγκαταστάσεων και ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Κερατέας, με ισχυρό περιβαλλοντικό και αναπτυξιακό πρόσημο για την περιοχή.

Δείτε αναλυτικά για την επίσκεψη του περιφερειάρχη στον Δήμο Λαυρεωτικής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet