Αυτοψία του περιφερειάρχη Αττικής και του δημάρχου Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας στο ρέμα Ποδονίφτη
Κοινωνία

Αυτοψία του περιφερειάρχη Αττικής και του δημάρχου Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας στο ρέμα Ποδονίφτη

Αυτοψία στο ρέμα Ποδονίφτη πραγματοποίησε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, μαζί με τον δήμαρχο Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας, Γ. Βούρο και τον αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα, Γ. Δημόπουλο.

Ο κ. Πατούλης ενημερώθηκε από τη διευθύντρια Υδραυλικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής, Α. Δεληγιώργη και τα τεχνικά κλιμάκια της Περιφέρειας και του Δήμου για το πρόβλημα υπερχείλισης που εντοπίζεται στο σημείο της συμβολής των οδών Περισσού και Δοξάτου. Ήδη έχουν ξεκινήσει από την Περιφέρεια οι διαδικασίες άμεσης αποκατάστασης του προβλήματος στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ έγινε συζήτηση για την ανάγκη υλοποίησης έργων και υποδομών αντιπλημμυρικής θωράκισης.

Όπως αναφέρει η περιφερειακή αρχή, τόσο ο περιφερειάρχης, όσο και ο δήμαρχος ζήτησαν από τις υπηρεσίες τους να προβούν σε όλες τις αναγκαίες διαδικασίες, προκειμένου να επιτευχθεί η άμεση ωρίμανση. Επιπλέον, επισημάνθηκε η ανάγκη επίσπευσης των διαδικασιών οριοθέτησης-διευθέτησης του ρέματος από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών που έχει αναλάβει την ευθύνη της σχετικής μελέτης, προκειμένου να επιτευχθεί η υλοποίηση ουσιαστικών παρεμβάσεων τόσο σε επίπεδο υποδομών, όσο και σε επίπεδο περιβαλλοντικής αναβάθμισης και δημιουργίας σημείων περιπάτου και αναψυχής. 

Στην αυτοψία συμμετείχαν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας, Δ. Κανταρέλης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Λ. Γεωργαμλής, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη.

Οι δηλώσεις των Γ. Πατούλη, Γ. Βούρο και Γ. Δημόπουλο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet