Βορειανατολική Αττική: Τρόμος για ηλικιωμένους – Επιτήδειοι παριστάνουν τους τεχνικούς της ΔΕΗ και τους ληστεύουν
Φωτογραφία αρχείου: Shutterstock
Κοινωνία

Βορειανατολική Αττική: Τρόμος για ηλικιωμένους – Επιτήδειοι παριστάνουν τους τεχνικούς της ΔΕΗ και τους ληστεύουν

Τον τρόμο έχουν ζήσει ηλικιωμένοι σε διάφορες περιοχές της Βορειανατολικής Αττικής, καθώς επιτήδειοι που παριστάνουν τους τεχνικούς της ΔΕΗ, τους ληστεύουν.

Επικαλούμενο αξιόπιστες πηγές, το iefimerida σημειώνει ότι τα περιστατικά έχουν αυξηθεί τις τελευταίες 15-20 μέρες κυρίως σε Χολαργό, Παπάγο, Ηράκλειο, Πεύκη αλλά και Χαλάνδρι, με τις αρχές να διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ εκτιμάται ότι ίσως πρόκειται για την ίδια σπείρα η οποία συνηθίζει να χτυπά πρωινές και μεσημβρινές ώρες.

Εντοπίζουν το υποψήφιο θύμα τους, αναφέρουν ότι είναι τεχνικοί της ΔΕΗ και λίγο πριν μπει μέσα στο σπίτι, το σπρώχνουν, μπαίνουν μαζί του, και αρπάζουν ό,τι βρουν.

Η λαχτάρα για κοσμική κυρία στην Αγία Παρασκευή

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του iefimerida, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, στην οδό Σπετσών στην Αγία Παρασκευή, ένας δράστης με τον ίδιο τρόπο λήστεψε μια ηλικιωμένη γυναίκα.

Ο άγνωστος μπήκε μαζί της στο ασανσέρ και όταν η γυναίκα βγήκε από αυτό, στον δεύτερο όροφο, και ξεκλείδωνε την πόρτα του διαμερίσματος της, την έσπρωξε και μέσα σε 1,5 λεπτό άρπαξε χρυσαφικά και έφυγε.

Λίγες μέρες πριν ακόμα ένα παρόμοιο περιστατικό, το οποίο κρίνεται και ως ιδιαίτερα σοβαρό, σημειώθηκε στην Πεύκη. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση ο δράστης άρπαξε και ένα όπλο.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο γιος της ηλικιωμένης στην Πεύκη εργάζεται ως προσωπικό ασφαλείας σε γνωστό εφοπλιστή. Όταν ο δράστης μπήκε στο διαμέρισμα της ηλικιωμένης, εντόπισε σε κομοδίνο το όπλο του γιου της, το οποίο ήταν γεμάτο, με αποτέλεσμα να το αρπάξει κατά τη διαφυγή του.

Οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet