Βράβευση του Γ. Πατούλη για το έργο του στον ΙΣΑ, την Περιφέρεια και στον τουρισμό υγείας
Κοινωνία

Βράβευση του Γ. Πατούλη για το έργο του στον ΙΣΑ, την Περιφέρεια και στον τουρισμό υγείας

Το έργο των Ελλήνων επιστημόνων και ερευνητών ανά τον κόσμο, αλλά και την ποιότητα υπηρεσιών των μονάδων υγείας στα δύο χρόνια της πανδημίας, εξήρε στην ομιλία του ο περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης, χαιρετίζοντας το 8ο Συμπόσιο του Δικτύου Εξειδικευμένων Ιατρών Med-Professionals, που διοργανώθηκε με τη συμμετοχή της Great Greece for Ever, της Ομογένειας μέσω της Hellenic News of America και της Elitour.

Όπως αναφέρει η περιφερειακή αρχή, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία και του υπ. Υγείας Θ. Πλεύρη, απονεμήθηκε τιμητική διάκριση στον κ. Πατούλη ως δείγμα αναγνώρισης για το έργο του στη διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Περιφέρειας Αττικής, αλλά και την προσφορά του στον τομέα του τουρισμού υγείας.

Βραβείο απονεμήθηκε και στον υπουργό Υγείας για το έργο του, ενώ μεταξύ των επιστημόνων και άλλων προσωπικοτήτων που τιμήθηκαν ήταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής Κ. Κουσκούκης, ο Β. Κατσούρος, δευθυντής του Ινστιτούτου Επεξεργασίας του Λόγου και αντιπρόεδρος του Ερευνητικού Κέντρου «Αθηνά», ο πατέρας Αντώνιος για το έργο του στην «Κιβωτό του Κόσμου» και ο ρομποτικός χειρουργός Κ. Κωνσταντινίδης.

Επίσης, βραβεύθηκαν μονάδες υγείας και εταιρείες διακεκριμένες που επενδύουν στην έρευνα, την ανάπτυξη, την καινοτομία και την τεχνολογία, πρωτοπόροι ιατροί, οι οποίοι διακρίθηκαν στον χώρο της Υγείας, παρουσιάζοντας καινοτόμες θεραπείες και τεχνικές, αλλά και εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτείας, της ομογένειας, επιχειρηματίες και σύγχρονοι ευεργέτες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet