Γ. Πατούλης: Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατικής ευαισθησίας από παρατάξεις που συκοφαντούν όσους έχουν διαφορετική άποψη
Κοινωνία

Γ. Πατούλης: Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατικής ευαισθησίας από παρατάξεις που συκοφαντούν όσους έχουν διαφορετική άποψη

O περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, με αφορμή τις ανακοινώσεις των περιφερειακών παρατάξεων (Δύναμη Ζωής, Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής, Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική) που βάλλουν εναντίον του για τη μη ψήφιση ψηφίσματος κατά των νεοναζί, δίνει την δική του απάντηση.

Ειδικότερα η περιφερειακή αρχή αναφέρει:

«O περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και η αυτοδιοικητική παράταξη που ηγείται στο ΠΕΣΥ έχουν καταδικάσει επανειλημμένα όχι επιλεκτικά, αλλά καθολικά, κάθε φαινόμενο βίας, ρατσισμού ή ξενοφοβίας, από όπου κι αν προέρχεται, ό,τι “χρώμα” και αν έχει.

»Η άποψη μας είναι ξεκάθαρη, καμία μορφή φασισμού ή ολοκληρωτισμού δεν μπορεί να έχει θέση ούτε στην Αττική, ούτε πουθενά αλλού στην Ελλάδα. Ούτε στο παρελθόν, ούτε στο παρόν , αλλά ούτε και στο μέλλον.

»Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατικής ευαισθησίας από παρατάξεις εντός κι εκτός Περιφερειακού Συμβουλίου, που με τον πολιτικό τους λόγο, αλλά και τις πρακτικές που ακολουθούν προωθούν συνειδητά τη συκοφάντηση όσων έχουν διαφορετική από τη δική τους άποψη και το διχασμό της κοινωνίας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet