Γ. Πατούλης: Εντός του 2023 η δημοπράτηση 10 αποκεντρωμένων μονάδων διαχείρισης βιοαποβλήτων
Κοινωνία

Γ. Πατούλης: Εντός του 2023 η δημοπράτηση 10 αποκεντρωμένων μονάδων διαχείρισης βιοαποβλήτων

Εντός του επόμενου έτους θα προχωρήσει η δημοπράτηση 10 αποκεντρωμένων μονάδων διαχείρισης βιοαποβλήτων με συνολικό προϋπολογισμό 100 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης στο 4ο ΣΔΙΤ Forum.

Στην ίδια θεματική Ενότητα με τίτλο «Περιβαλλοντικά Έργα ΣΔΙΤ», τοποθετήσεις έγιναν επίσης από τον Μ. Γραφάκο, γενικό γραμματέα Συντονισμού – Διαχείρισης Αποβλήτων του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, τον Γ. Χατζημάρκο, περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και πρόεδρο ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου, τον Μ. Γεράνη, πρόεδρο ΦοΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας, τον Αντώνη Σιγάλα, δήμαρχο Θήρας και τον Ν. Χιωτάκη, διευθύνοντα σύμβουλο του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης – ΕΟΑΝ.

Όπως αναφέρει η περιφερειακή αρχή, ο κ. Πατούλης ξεκινώντας τον χαιρετισμό του «εξήρε τις προσπάθειες που κάνει η κυβέρνηση στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων», επισημαίνοντας ότι «επιδεικνύει ιδιαίτερη ευαισθησία στο ζήτημα αυτό αλλά και όλες τις πρωτοβουλίες των δύο βαθμών Αυτοδιοίκησης για να λυθεί ένα χρόνιο πρόβλημα».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της περιφερειακής αρχής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet