Γ. Πατούλης: Η Αττική έχει μπει δυνατά στην εποχή της ανακύκλωσης
Κοινωνία

Γ. Πατούλης: Η Αττική έχει μπει δυνατά στην εποχή της ανακύκλωσης

Τη λαϊκή αγορά Γαλατσίου επισκέφθηκε σήμερα (28/4) ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, στο πλαίσιο του προγράμματος της Περιφέρειας «Ανακύκλωση στις λαϊκές αγορές της Αττικής», το οποίο ξεκίνησε στις 26 Απριλίου και θα διαρκέσει έως και τις 24 Μαΐου, ενώ υλοποιείται καθημερινά, σε έως 20 λαϊκές αγορές, σε διαφορετικούς Δήμους της Αττικής.

Τον κ. Πατούλη υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Πωλητών Αθηνών Α. Τριανταφυλλόπουλος, ο πρόεδρος των Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Θ. Γαβρίλος και ο αντιπρόεδρος των Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Γ. Ηλιάκης. Παρόντες ήταν ο περιφερειακός σύμβουλος αρμόδιος για τις λαϊκές αγορές Σ. Μελάς, ο δευθυντής λαϊκών αγορών της Περιφέρειας Χ. Πασβαντίδης και η διευθύντρια έργου του προγράμματος επιβράβευσης της Περιφέρειας Αττικής «Green City» Α. Κλειδά.

Όπως αναφέρει η περιφερειακή αρχή, Ο κ. Πατούλης παρακολούθησε τη διαδικασία ενημέρωσης των πολιτών σχετικά με τα οφέλη της ανακύκλωσης και είχε την ευκαιρία να συζητήσει τόσο με παραγωγούς και πωλητές λαϊκών αγορών, όσο και με καταναλωτές σχετικά με τους στόχους του προγράμματος, επισημαίνοντας πως «βούληση της διοίκησης της Περιφέρειας είναι να μπει δυνατά η Αττική στην εποχή της ανακύκλωσης». «Όλοι μαζί κάνουμε μία νέα “πράσινη” αρχή, δίνουμε αξία στα σκουπίδια μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet