Γ. Πατούλης: Η 12η Οκτωβρίου αποτυπώνει την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον
Κοινωνία

Γ. Πατούλης: Η 12η Οκτωβρίου αποτυπώνει την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, με αφορμή τη σημερινή (12/10) επέτειο απελευθέρωσης της Αθήνας από τους Γερμανούς το 1994 στέλνει το δικό του μήνυμα και μεταξύ άλλων τονίζει ότι η 12η Οκτωβρίου αποτυπώνει την ελπίδα και την αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον.

Ο κ. Πατούλης αναφέρει σχετικά:

«Η μέρα που απελευθερώθηκε η Αθήνα είναι ημέρα γιορτής, μνήμης, σεβασμού και τιμής για εκείνους που αγωνίστηκαν και θυσίασαν την ίδια τους τη ζωή για την ελευθερία. Στη συνείδηση των πολιτών η 12η Οκτωβρίου αποτυπώνει την ελπίδα και την αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον. Τιμούμε τους ηρωικούς αγωνιστές μας και στέλνουμε όλοι μαζί ένα ηχηρό μήνυμα πως στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία, δεν έχουν θέση φασιστικές και μισαλλόδοξες ιδεολογίες. 

»Ο καλύτερος φόρος τιμής για τους προγόνους μας που θυσιάστηκαν είναι να εργαστούμε όλοι μαζί, για μία ισχυρή πρωτεύουσα, για μία χώρα μονιασμένη. Μέσα από τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη μπορούμε να εξασφαλίσουμε την κοινωνική προκοπή που θα συμβάλλει προκειμένου η Αττική μας και συνολικά η Ελλάδα να κατακτήσει τη θέση που της αξίζει σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Είναι υποχρέωσή μας να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στη διατήρηση της ιστορικής μνήμης. Είναι χρέος μας να βοηθήσουμε τους νέους να γνωρίσουν τις τραγικές αλλά και ταυτόχρονα ηρωικές στιγμές του λαού μας».  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet