Γ. Πατούλης: Κάνουμε μία νέα «πράσινη» αρχή και δίνουμε αξία στα σκουπίδια μας
Κοινωνία

Γ. Πατούλης: Κάνουμε μία νέα «πράσινη» αρχή και δίνουμε αξία στα σκουπίδια μας

Τη λαϊκή αγορά Αιγάλεω επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 13 Μαΐου ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, στο πλαίσιο του προγράμματος της Περιφέρειας «Ανακύκλωση στις Λαϊκές Αγορές της Αττικής». To πρόγραμμα το οποίο ξεκίνησε στις 26 Απριλίου και θα διαρκέσει έως και τις 24 Μαΐου, υλοποιείται καθημερινά, σε περίπου 20 λαϊκές αγορές Δήμων της Αττικής. Τα «κινητά πράσινα σημεία» του ΕΔΣΝΑ, μαζί με ομάδα εκπαιδευμένων στελεχών ενημερώνουν τους πολίτες για τα οφέλη της ανακύκλωσης τη συλλογή βιοαποβλήτων και την εφαρμογή των κανόνων της κυκλικής οικονομίας.

Στη λαϊκή αγορά του Δήμου Αιγάλεω τον κ. Πατούλη υποδέχθηκαν ο δήμαρχος Γ. Γκίκας, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Α. Λεωτσάκος, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος αρμόδιος για τις λαϊκές αγορές Σ. Μελάς, ο διευθυντής των λαϊκών αγορών Χ. Πασβαντίδης, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών «ΠΟΣΠΛΑ» Δ. Μουλιάτος, ο πρόεδρος της Β’ Λαϊκής Αγοράς Πειραιά Γ. Τσούνιας, αντιδήμαρχοι και στελέχη του προγράμματος επιβράβευσης της Περιφέρειας Αττικής «Green City».

Όπως αναφέρει η περιφερειακή αρχή, ο περιφερειάρχης ενημερώθηκε για την πορεία υλοποίησης του προγράμματος, καθώς και για την ανταπόκριση των πολιτών, ενώ είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους πολίτες, τους παραγωγούς και πωλητές λαϊκών αγορών. Όπως επισήμανε στόχος της διοίκησης της Περιφέρειας είναι η Αττική να μεταβεί στην εποχή της ανακύκλωσης και της μείωσης των απορριμμάτων. Για τον λόγο αυτό, υπογράμμισε, όλοι μαζί «κάνουμε μία νέα πράσινη» αρχή, δίνουμε αξία στα σκουπίδια μας». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet