Γ. Πατούλης: Καθοριστική η συμβολή των συμβασιούχων στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών λόγω της πανδημίας
Κοινωνία

Γ. Πατούλης: Καθοριστική η συμβολή των συμβασιούχων στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών λόγω της πανδημίας

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, συναντήθηκε την Τρίτη 30/6 με συμβασιούχους ορισμένου χρόνου διαφόρων ειδικοτήτων που προσελήφθησαν από την Περιφέρεια Αττικής για να καλύψουν έκτακτες ανάγκες που έχουν προκύψει λόγω της Covid-19.

Ο κ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να καλωσορίσει τους νέους εργαζόμενους στην Περιφέρεια Αττικής και να τους επισημάνει ότι η συμβολή τους στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού είναι καθοριστική.

Συνολικά στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής θα τοποθετηθούν περίπου 209 συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου. Οι ειδικότητες αφορούν μεταξύ άλλων, επόπτες υγείας, επισκέπτες υγείας, διοικητικό προσωπικό, λογιστικό προσωπικό, ιατρούς, γεωπόνους, κτηνίατρους, τεχνολόγους τροφίμων, μηχανικούς και οδηγούς. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο περιφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το υψηλό επίπεδο κατάρτισης του προσωπικού και υπογράμμισε ότι οι συμβασιούχοι αποτελούν ισχυρό κρίκο στην προσπάθεια που καταβάλλει η Περιφέρεια Αττικής για να είναι στο πλευρό των πολιτών την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε.

Στη συνέχεια ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε και στο χρονικό διάστημα που θα απασχοληθούν οι συμβασιούχοι τονίζοντας ότι ως α’ αντιπρόεδρος της ΕΝΠΕ θα εισηγηθεί την παράταση της παραμονής τους στις θέσεις τους, καθώς τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την πανδημία δεν μπορούν να αντιμετωπισθούν σε τρεις ή τέσσερις μήνες.

Κατά το καλωσόρισμα των νέων εργαζομένων ο περιφερειάρχης σημείωσε:

«Η συμβολή σας σε τομείς που αφορούν στη δημόσια υγεία, την ασφάλεια και τη λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφέρειας θα είναι καθοριστική. Οι γνώσεις σας και η διάθεσή σας για προσφορά θα μας βοηθήσουν να λειτουργήσουμε ταχύτερα και αποτελεσματικότερα.

»Σας καλωσορίζω στην Περιφέρεια Αττικής, τα στελέχη μας είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν για να προσαρμοστείτε και να ενταχθείτε στο δυναμικό μας το ταχύτερο δυνατό. Βούληση δική μου και των στελεχών της Περιφέρειας είναι να έχετε μια ισότιμη αντιμετώπιση με τους μόνιμους υπαλλήλους μας. Καλώς ήρθατε και καλή δύναμη».

Στη συνάντηση με τους συμβασιούχους συμμετείχαν ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας, Γ. Σελίμης, η γενική διευθύντρια Εσωτερικής Λειτουργίας, Γ. Προκοπιάδου και η διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, Π. Νοδάρα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet