Γ. Πατούλης: Στόχος μας να καταστήσουμε την Αττική περιφέρεια – πρότυπο και στο πεδίο της  ψηφιακής εξυπηρέτησης
Κοινωνία

Γ. Πατούλης: Στόχος μας να καταστήσουμε την Αττική περιφέρεια – πρότυπο και στο πεδίο της ψηφιακής εξυπηρέτησης

Βασικό στοιχείο του στρατηγικού σχεδιασμού της διοίκησης της Περιφέρειας χαρακτήρισε την ταχεία μετάβαση στην ψηφιακή εποχή ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, χαιρετίζοντας το 6ο ετήσιο Συνέδριο «Sm@rtCities – Digit@lCitizens», που διοργανώθηκε διαδικτυακά.

Ο περιφερειάρχης, στη σχετική τοποθέτησή του στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με αντικείμενο τις υπηρεσιακές και λειτουργικές προσαρμογές στην Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση από την πανδημία, στην οποία συμμετείχαν επίσης εκπρόσωποι υπουργείων και δήμαρχοι, υπό τον συντονισμό του διευθύνοντος συμβούλου Teamworks, Ι. Χαλαβαζή, ανέπτυξε όλες τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που ελήφθησαν στον τομέα της παροχής Ψηφιακών Υπηρεσιών.

«Στόχος μας είναι η ψηφιακή εξυπηρέτηση να είναι ο κανόνας, το εργαλείο διευκόλυνσης της καθημερινότητας του πολίτη σε συνθήκες κανονικότητας και όχι μόνο σε περιόδους κρίσης», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Η Περιφέρεια Αττικής είναι αυτή τη στιγμή πρωτοπόρος στον τομέα της Ψηφιακής Εξυπηρέτησης. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, η Περιφέρεια Αττικής θα αποτελέσει “πιλότο” στον τομέα των Ψηφιακών Υπηρεσιών για όλες τις περιφέρειες της χώρας».

Διαβάστε την πλήρη τοποθέτηση του περιφερειάρχη Αττικής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet