Γ. Πατούλης: O αγώνας για πλήρη ισοτιμία μεταξύ των φύλων είναι μακρύς
Κοινωνία

Γ. Πατούλης: O αγώνας για πλήρη ισοτιμία μεταξύ των φύλων είναι μακρύς

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, με την ευκαιρία της σημερινής (8/3) Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας σημειώνει πως «ως διοίκηση της Περιφέρειας είμαστε περήφανοι, γιατί οι μισές θέσεις αντιπεριφερειαρχών και εντεταλμένων συμβούλων καταλαμβάνονται από γυναίκες».

Ειδικότερα, ο κ. Πατούλης, στη σχετική ανακοίνωση, αναφέρει:

Η Περιφέρεια Αττικής, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, εγκαινιάζει σειρά εκδηλώσεων ονομάζοντας το Μάρτιο, συμβολικά, «μήνα της γυναίκας». Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Με αυτές τις εκδηλώσεις δεν προσπαθούμε να δηλώσουμε συμπόνοια για το γυναικείο φύλο που αδικείται. Θέλουμε να τιμήσουμε γυναίκες που αγωνίστηκαν και ξεχώρισαν. Τους αγώνες των γυναικών θαυμάζουμε, επικροτούμε και τιμούμε. Και αγωνιζόμαστε κι εμείς μαζί τους για ίσες ευκαιρίες κοινωνικά και εργασιακά.

Έχουν γίνει τεράστια άλματα, το ξέρουμε όλοι, αλλά πρέπει να γίνουν και άλλα. Και εμείς ήδη τα κάνουμε. Είμαστε περήφανοι, γιατί οι μισές θέσεις αντιπεριφερειαρχών και εντεταλμένων συμβούλων καταλαμβάνονται από γυναίκες. Επαναλαμβάνω, δεν συμπαραστεκόμαστε στις γυναίκες ως ασθενές φύλο. Απλά, υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας για την πλήρη ισοτιμία είναι μακρύς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet