Γ. Σγουρός: Η δημοκρατική παράταξη θρηνεί την απώλεια της Φώφης Γεννηματά
Βράβευση της Φ. Γεννηματά για τη προσφορά της στην Αυτοδιοίκηση (19/2/2017).
Κοινωνία

Γ. Σγουρός: Η δημοκρατική παράταξη θρηνεί την απώλεια της Φώφης Γεννηματά

Ο Γιάννης Σγουρός και η παράταξη Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής αποχαιρετούν, «με την πλέον βαθιά οδύνη και συντριβή» τη Φώφη Γεννηματά που έφυγε σήμερα από τη ζωή, μετά από γενναία και μεγάλη μάχη με την επάρατο νόσο.

Στη σχετική συλλυπητήρια ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Η πρόωρη απώλεια της Φώφης Γεννηματά, με την οποία συμπορευτήκαμε επί μία οκταετία στην Υπερνομαρχία Αθήνας – Πειραιά, όπου δώσαμε μεγάλες δημοκρατικές μάχες, μας έχει συγκλονίσει όλους.

»Η Φώφη ήταν μια αέναη μαχήτρια της ζωής, αγωνίστρια και υπερασπίστρια των δημοκρατικών αξιών, άξια συνεχιστής του ονόματος και του οράματος του πατέρα της, Γιώργου, ο οποίος αδιαμφισβήτητα θα ήταν υπερήφανος για τη διαδρομή και πορεία που διένυσε όλα αυτά τα χρόνια.

»Η πολιτική, η αυτοδιοίκηση και ιδίως ο δεύτερος βαθμός τον οποίο υπηρέτησε με αφοσίωση, πετυχαίνοντας τον μετασχηματισμό του από το επίπεδο της αιρετής Νομαρχίας σε αυτό της αιρετής Περιφέρειας, η μεγάλη δημοκρατική παράταξη την οποία κράτησε όρθια στις δυσκολότερες στιγμές της ιστορίας της, της οφείλουν πάρα πολλά.

»Φώφη μου τα λόγια είναι φτωχά, έφυγες νωρίς αν και είχες να δώσεις τόσα πολλά ακόμη…  

»Τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της και στη δημοκρατική παράταξη, η οποία από σήμερα θρηνεί μια μεγάλη και αξεπέραστη απώλεια». 

Υ.Γ. Η φωτογραφία είναι από την εκδήλωση της παράταξής μας, 19/2/2017, κατά την οποία  βραβεύσαμε την Φώφη Γεννηματά για την προσφορά της στην αυτοδιοίκηση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet