Δίκτυο 25 πράσινων σημείων ανακύκλωσης στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής με τη συμβολή της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΔΣΝΑ
Κοινωνία

Δίκτυο 25 πράσινων σημείων ανακύκλωσης στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής με τη συμβολή της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΔΣΝΑ

Ακόμη μια δράση που προάγει τη λειτουργική συνεργασία που έχει αναπτύξει η Περιφέρεια Αττικής με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης, αυτή τη φορά προς όφελος του περιβάλλοντος και στο πλαίσιο προώθησης της ανακύκλωσης μέσω ενός συνεκτικού και ολοκληρωμένου πλαισίου διαχείρισης των απορριμμάτων.

Πρόκειται για την δημιουργία αρχικά 25 υπογειοποιημένων γωνιών ανακύκλωσης στους χώρους του Πανεπιστημίου, προϋπολογισμού 1,250 εκατ. ευρώ, μέσω ενός δικτύου χωριστής συλλογής ανακυκλώσιμων και βιοαποβλήτων που θα χρηματοδοτήσει, θα εγκαταστήσει και θα λειτουργήσει ο ΕΔΣΝΑ.

Η υπογραφή της σχετικής προγραμματικής σύμβασης του έργου έγινε παρουσία του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, μεταξύ του πρύτανη του Πανεπιστημίου Π. Καλδή και του προέδρου του ΕΔΣΝΑ Β. Κόκκαλη, ενώ στη συνάντηση συμμετείχε και ο αναπληρωτής προϊστάμενος της Δ/νσης Ανακύκλωσης του ΕΔΣΝΑ Κ. Μνηματίδης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet