ΔΕΔΔΗΕ: Έχει αποκατασταθεί σημαντικός αριθμός των μετρητών κατανάλωσης ρεύματος
Κοινωνία

ΔΕΔΔΗΕ: Έχει αποκατασταθεί σημαντικός αριθμός των μετρητών κατανάλωσης ρεύματος

Στις 70.000 φθάνει ο αριθμός των μετρητών κατανάλωσης ρεύματος που ήταν εκτός λειτουργίας χθες τα μεσάνυχτα, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΔΕΔΔΗΕ. Πλέον το πρόβλημα φαίνεται να έχει αποκατασταθεί σε ένα σημαντικό μέρος τους, ενώ οι εργασίες για την επανηλεκτροδότηση των καταναλωτών συνεχίζονται.

Οι βλάβες ήταν σήμερα σημαντικά περισσότερες σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα (τα μεσάνυχτα 15 προς 16 Φεβρουαρίου, ήταν εκτός 30.000 μετρητές) και εντοπίζονται κατά κύριο λόγο στα Bόρεια Προάστια της Αθήνας που επλήγησαν χθες από τη σφοδρή κακοκαιρία. Διευκρινίζεται ότι ο αριθμός αναφέρεται σε μετρητές, που σημαίνει ότι, αν σε μια πολυκατοικία υπάρχουν δέκα διαμερίσματα, καταγράφονται δέκα μετρητές εκτός λειτουργίας σε ένα κτήριο.

Σύμφωνα με την προηγούμενη ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ, έχουν αποκατασταθεί οι ζημιές σε 15 γραμμές Μέσης Τάσης σε σύνολο 43 γραμμών που παρουσιάζουν προβλήματα, σε τμήματα των περιοχών Διόνυσος, Αγ. Στέφανος, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Νέο Ψυχικό, Παλαιό Ψυχικό, Φιλοθέη, Παπάγου, Πετρούπολη, Κεφαλάρι, Πολιτεία, Πεύκη, Βριλήσσια, Γλυκά Νερά, Κάτω Κηφισιά, Εκάλη και Νέα Ερυθραία. Σε τμήματα των περιοχών αυτών παραμένουν σποραδικές διακοπές στην ηλεκτροδότηση καθώς η κακοκαιρία έχει πλήξει και το δίκτυο χαμηλής τάσης, ενώ η πρόσβαση σε αρκετά σημεία εξακολουθεί να είναι δυσχερής. Το προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ στην Αττική έχει ενισχυθεί με τεχνικούς από γειτονικές περιοχές για την επιτάχυνση των εργασιών, ενώ γίνεται συντονισμός με τους δήμους και τον Στρατό για τη διάνοιξη των οδών.

Πηγή: zougla.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet