Δημιουργία Επιτροπής για τα ρέματα ζητεί η Οικολογική Συμμαχία για την Περιφέρεια Αττικής
Κοινωνία

Δημιουργία Επιτροπής για τα ρέματα ζητεί η Οικολογική Συμμαχία για την Περιφέρεια Αττικής

Τη δημιουργία ad hoc Επιτροπής για τα ρέματα της Αττικής ζητεί από τη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής η παράταξη Οικολογική Συμμαχία για την Περιφέρεια Αττικής.

Μετά τις καταστροφές στην Κινέτα η Οικολογική Συμμαχία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Κινέτα και οι Περιφέρειες της «παρηγοριάς»

Όταν εδώ και δύο μήνες η Οικολογική Συμμαχία ανοίγαμε το θέμα της πολιτικής της διαχείρισης των ρεμάτων στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο εισπράτταμε την καθαρή απόρριψη από τη διοικούσα παράταξη και τους συμπράττοντες και υποστηρικτές της.

Αντί να δημιουργήσει άμεσα την ad hoc Επιτροπή που ζητήσαμε -με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Περιφέρειας και συλλόγων και συλλογικοτήτων που ασχολούνται με την προβληματική της προστασίας και της ανάδειξης των ρεμάτων και των ποταμών της- και να θέσει σε διαρκή προτεραιότητα όσα υποδεικνύαμε, επέλεξε το προγραμματικό «τίποτα» και τις παρωχημένες επικοινωνιακές πρακτικές με την παρουσία της σε ημερίδες και εκδηλώσεις.

Τώρα που τα κακοποιημένα ρέματα της Κινέτας έβαλαν, εύλογα, το χέρι τους στη δραματική καταστροφή της περιοχής, η διοικούσα περιφερειακή παράταξη τρέχει να καταγράψει ζημιές και να παρηγορήσει.

Η Οικολογική Συμμαχία επαναφέρουμε για μια ακόμη φορά την πρόταση για την άμεση δημιουργία της ad hoc Επιτροπής, που είχαμε ζητήσει, με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και στόχους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet