Διαδικτυακά τα κάλαντα φέτος για τον περιφερειάρχη Αττικής
Κοινωνία

Διαδικτυακά τα κάλαντα φέτος για τον περιφερειάρχη Αττικής

Μέσω διαδικτύου δέχθηκε σήμερα, παραμονές Χριστουγέννων, ευχές και κάλαντα ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης. Οι παιδικές φωνές από τα κάλαντα των Χριστουγέννων μετέφεραν το εορταστικό κλίμα των ημερών στο γραφείο του περιφερειάρχη, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τα παιδιά και τους έδωσε τις δικές του εγκάρδιες ευχές.

Τα διαδικτυακά κάλαντα είπαν πρώτα τα μέλη και ο πρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης, Γ. Μαριδάκης, με τη συνοδεία μουσικών οργάνων από τον Λαογραφικό Όμιλο Αορείτη, ενώ ακολούθησαν τα παιδιά από το Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρίες «Νίκη – Victor Αrtant».

Ο περιφερειάρχης ευχαρίστησε τα μέλη των συλλόγων και τα παιδιά, ενώ ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά με υγεία.

«Οι δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, λόγω της πανδημίας, δεν μας επιτρέπουν να βρεθούμε από κοντά και να δεχθούμε τις ευχές σας. Οι μουσικές και οι παιδικές φωνές που έφτασαν μέχρι εμάς μέσω του διαδικτύου μάς πλημύρισαν χαρά, συγκίνηση και ελπίδα ότι το μέλλον θα είναι φωτεινό και καλύτερο. Ενωμένοι όλοι μαζί, με αλληλεγγύη και αγάπη, θα εργαστούμε για να φτιάξουμε μια καλύτερη Ελλάδα. Δίνουμε όλοι μαζί τη μάχη για την Αττική που ονειρευόμαστε. Για την Ελλάδα που αξίζουμε», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet