Διαδικτυακή εκδήλωση για το αποτύπωμα της πανδημίας στην ψυχική υγεία των παιδιών από τον ΣΥΠΑ στις 20/2
reader.gr
Κοινωνία

Διαδικτυακή εκδήλωση για το αποτύπωμα της πανδημίας στην ψυχική υγεία των παιδιών από τον ΣΥΠΑ στις 20/2

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής (ΣΥΠΑ) διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση το Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30, με θέμα «Το αποτύπωμα της πανδημίας Covid-19 στην εκπαιδευτική διαδικασία και την ψυχική υγεία των παιδιών μας», όπως ενημερώνει το Δ.Σ.

Ειδικότερα, o Σύλλογος αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Όλοι γνωρίζουμε πως ο ζωντανός διάλογος και οι μαζικές συλλογικές διαδικασίες είναι αναντικατάστατες. Στις πρωτόγνωρες όμως συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας, χρειάζεται να αξιοποιήσουμε όποιους διαύλους επικοινωνίας μπορούμε και να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για ανάδειξη ζητημάτων, που μας απασχολούν.

Στη κατεύθυνση αυτή, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ξεκινάμε έναν κύκλο διαδικτυακών εκδηλώσεων με ευρεία θεματολογία που ακουμπά στις ανάγκες ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων των μελών του Συλλόγου μας.

Οι εκδηλώσεις θα γίνονται μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, που θα σας αποστέλλεται.

Θα περιλαμβάνουν συγκεκριμένες εισηγήσεις μελών του Συλλόγου μας, ειδικών προσκεκλημένων ανάλογα με το θέμα, καθώς και θα απαντώνται ερωτήσεις, που θα τίθενται από οποιοδήποτε μέλος του Συλλόγου.

Η πρώτη διαδικτυακή εκδήλωση έχει θέμα «Το αποτύπωμα της πανδημίας Covid-19 στην εκπαιδευτική διαδικασία και την ψυχική υγεία των παιδιών μας», δεδομένου ότι στη καθημερινότητα είναι πολλοί οι συνάδελφοι-γονείς παιδιών σχολικής ηλικίας, που μας θέτουν μια σειρά σχετικών προβληματισμών και ερωτημάτων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου. Ώρα έναρξης 18:30.

Με το παραπάνω link μπαίνετε απευθείας στο room χωρίς αναμονή για έγκριση και χωρίς να ζητηθεί κωδικός. Σε περίπτωση όμως που ζητηθεί (συμβαίνει κάποιες φορές), ο κωδικός είναι 1234

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εισηγήσεις-παρεμβάσεις μελών ΣΥΠΑ, απαντήσεις σε ερωτήσεις και κλείσιμο.

Οι εισηγήσεις θα γίνουν από:

  • Τον Καργόπουλο Ανδρέα, χημικό, εκπαιδευτικό δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, μέλος Δ.Σ. ΟΛΜΕ.
  • Τη Λιάκου Ντιάνα, εκπαιδευτικό Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, γραμματέα Δ.Σ. Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Γ. Σεφέρης».
  • Τον Τραβασάρο Τάσο, ψυχολόγο-ψυχοθεραπευτή.
  • Τη Βαλαβάνη Στέλλα, πρόεδρο Ομοσπονδίας Γονέων & Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής & εκπρόσωπο Τύπου της ΑΣΓΜΕ.

Οι συνάδελφοι-μέλη του Συλλόγου που θέλουν να τοποθετηθούν με σύντομες παρεμβάσεις τους (τρίλεπτες) πρέπει να το δηλώσουν, στέλνοντας email και ονοματεπώνυμο στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΣΥΠΑ: [email protected], το αργότερο έως και την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, προκειμένου να φροντίσουμε τα σχετικά τεχνικά ζητήματα.

Οι συνάδελφοι-μέλη του Συλλόγου που θέλουν να θέσουν ερωτήσεις, προτάσεις κ.λπ. θα τις καταθέτουν μέσω του chat, που θα είναι ενεργοποιημένο ή μέσω της ανωτέρω διεύθυνσης.

Σημαντική οδηγία: Όλοι οι συνάδελφοι να επιλέξουν κατά την είσοδο «χρήση computer/device audio» γιατί διαφορετικά δεν θα ακούνε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet