Διαρροή πετρελαίου από όχημα μπλόκαρε τη Λ. Κηφισού τα ξημερώματα – Άμεση επέμβαση από τα συνεργεία της Περιφέρειας
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Διαρροή πετρελαίου από όχημα μπλόκαρε τη Λ. Κηφισού τα ξημερώματα – Άμεση επέμβαση από τα συνεργεία της Περιφέρειας

Άμεσα εντοπίστηκε και αποκαταστάθηκε από τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής το πρόβλημα που προκλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 27 Οκτωβρίου στη Λεωφόρο Κηφισού εξαιτίας διαρροής πετρελαίου από όχημα.

Συγκεκριμένα, στις 06:30 σήμερα τα ξημερώματα διαπιστώθηκε από το κέντρο διαχείρισης κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής διαρροή 130 λίτρων πετρελαίου και ακινητοποιημένο φορτηγό στη Λεωφόρο Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά, στον κόμβο της Λένορμαν. Αμέσως έσπευσαν στο σημείο τα οχήματα οδικής ασφάλειας και τα συνεργεία αποκατάστασης βλαβών του οδικού δικτύου της διεύθυνσης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής και η Ελληνική Αστυνομία. Ο δρόμος έκλεισε για την κυκλοφορία από την Αστυνομία και τα συνεργεία της Περιφέρειας ξεκίνησαν τις εργασίες αποκατάστασης, οι οποίες ολοκληρώθηκαν σε μία μόλις ώρα, οπότε δόθηκε εκ νέου ο δρόμος στην κυκλοφορία.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος και συνεχάρη τις υπηρεσίες της Περιφέρειας για τη συντονισμένη και αποτελεσματική διαχείριση του επικίνδυνου συμβάντος διαρροής πετρελαίου. «Ο μηχανισμός άμεσης επέμβασης της Περιφέρειας, ο οποίος παρεμβαίνει σε προβλήματα που προκύπτουν στο οδικό δίκτυο, βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα όλο το εικοσιτετράωρο 365 μέρες τον χρόνο. Προτεραιότητά μας η αποτελεσματική ασφάλεια των πολιτών», ανέφερε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet