Δύναμη Ζωής: Και το Νοσοκομείο Νίκαιας έχει «ξεχάσει» η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής
Κοινωνία

Δύναμη Ζωής: Και το Νοσοκομείο Νίκαιας έχει «ξεχάσει» η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής

«Όψιμα και μόλις χθες, η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής και ενώ η Ρένα Δούρου συναντιόταν με τη διοίκηση του Νοσοκομείου “Αγία Βαρβάρα”, “θυμήθηκε” την κτηριακή αναβάθμιση του νοσοκομείου, που η ίδια είχε ακυρώσει!» αναφέρει η περιφερειακή παράταξη της τέως περιφερειάρχη.

Η Δύναμη Ζωής, «για την οποία η στήριξη της δημόσιας υγείας ήταν και παραμένει σταθερός προσανατολισμός και όχι επικοινωνιακό πρόσχημα», όπως λέει χαρακτηριστικά, υποστηρίζει ότι η διοίκηση της Περιφέρειας έχει απεντάξει και την κτηριακή ανακαίνιση του νοσοκομείου της Νίκαιας Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων»!

Πρόκειται, όπως υποστηρίζει η παράταξη, για την ανακαίνιση του 1ου ορόφου του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων», «μετά από συνεχείς προσπάθειες της διοίκησής της Δύναμης Ζωής, από τις ΚΤΥΠ (Κτιριακές Υποδομές Α.Ε., εταιρεία του Δημοσίου), κόστους 2 εκατομμυρίων ευρώ».

«Γιατί η διοίκηση απεντάσσει αυτό το έργο από το Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής;» αναρωτιέται η παράταξη και προσθέτει:

«Αν και σε αυτή την περίπτωση “ξέχασε”, ας αναλάβει την ευθύνη και ας το διορθώσει άμεσα. Γιατί με την υγεία ουδείς δικαιούται να “ξεχνά”».

Στην ιστοσελίδα της Δύναμης Ζωής δημοσιεύθηκε το έγγραφο της εισήγησης για το Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής 2021, με ημερομηνία 10.12.2021, από το οποίο προκύπτει η απένταξη του έργου ανακαίνισης του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet