Δύναμη Ζωής: Ο κ. Πατούλης «δουλεύει» τους πολίτες για τον «μεγαλύτερο ποδηλατόδρομο της Αττικής»
Κοινωνία

Δύναμη Ζωής: Ο κ. Πατούλης «δουλεύει» τους πολίτες για τον «μεγαλύτερο ποδηλατόδρομο της Αττικής»

Ότι το έργο ενιαίου ποδηλατοδρόμου-πεζοδρόμου από την Καλλιθέα έως τη Βούλα είναι «έργο – μπάλωμα, χωρίς καν προμελέτη, με εκχώρηση της αρμοδιότητάς του στο ΤΑΙΠΕΔ, χωρίς διαφάνεια και έλεγχο της αντιπολίτευσης» τονίζει η περιφερειακή παράταξη Δύναμη Ζωής.

Μεταξύ άλλων η παράταξη επισημαίνει:

«Για άλλη μια φορά, ο κ. Πατούλης, που επί 3 χρόνια στο τιμόνι της Περιφέρειας Αττικής, διαπρέπει στην αυτοπροβολή και την επικοινωνιακή προπαγάνδα, επιχειρεί να παρουσιάσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Προπαγανδίζει έτσι ότι… “δούλεψε” για ένα “οραματικό έργο”, τον “μεγαλύτερο ποδηλατόδρομο της Αττικής” που “γίνεται πραγματικότητα”. Τους μόνους όμως που επιχειρεί να δουλέψει είναι τους πολίτες».

Με ένα προκλητικό colpo grosso για δημιουργία εντυπώσεων. Την εμπλοκή του ΤΑΙΠΕΔ, που θα δημοπρατήσει την Προμελέτη, θα επιβλέψει την εκπόνησή της (για την οποία η Περιφέρεια απλά θα ενημερωθεί και θα κληθεί να την εγκρίνει εντός ασφυκτικών χρονικών περιθωρίων) και εν συνεχεία θα δημοπρατήσει την ανάθεση της μελέτης και της κατασκευής του έργου. Άρα το όλο έργο θα το διαχειριστεί, ειδικά στην κρίσιμη πρώτη φάση του, το ΤΑΙΠΕΔ. Δηλαδή, ενώ αναθέτουσα αρχή έχει με νόμο οριστεί η Περιφέρεια Αττικής, αυτή θα είναι θεατής και θα υπογράφει ό,τι εκπονεί το ΤΑΙΠΕΔ».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της Δύναμης Ζωής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet