Δύο γυναίκες και ένας άνδρας συνελήφθησαν για κλοπές στη Βορειοανατολική Αττική
Κοινωνία

Δύο γυναίκες και ένας άνδρας συνελήφθησαν για κλοπές στη Βορειοανατολική Αττική

Συνελήφθησαν το πρωί της Πέμπτης 1 Δεκεμβρίου, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), ένας 23χρονος Έλληνας και δύο Ελληνίδες (24 και 36 ετών) για κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα, σε περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής.

Ειδικότερα, οι παραπάνω τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου διέπραξαν κλοπή σε βάρος μιας γυναίκας στην περιοχή της Νέας Ιωνίας και διέφυγαν με αυτοκίνητο. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που αναζητούσαν το εν λόγω όχημα, το εντόπισαν πρωινές ώρες της Πέμπτης στο Γαλάτσι, στο οποίο επέβαιναν και οι τρεις κατηγορούμενοι.

Οι αστυνομικοί του συνέλαβαν και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Ιωνίας, το οποίο διερευνούσε τη δράση τους και ταυτοποιήθηκαν για τη συμμετοχή τους στην ανωτέρω κλοπή.

Από την περαιτέρω προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Νέας Ιωνίας εξιχνιάστηκαν ακόμα δύο περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένη και σε απόπειρα, που τελέστηκαν την στις 10/11 και 1/12 στο Ηράκλειο και την Αγία Παρασκευή αντιστοίχως.

Στην κατοχή των κατηγορουμένων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα κοσμήματα, το χρηματικό ποσό των 85 ευρώ, καθώς και το αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης των κλοπών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή στοιχείων: Ελληνική Αστυνομία

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet