ΕΔΣΝΑ: Δούρου και ΣΥΡΙΖΑ προσφεύγουν στην προσφιλή τους τακτική: Συκοφαντίες, ψέματα και λάσπη στον ανεμιστήρα
Κοινωνία

ΕΔΣΝΑ: Δούρου και ΣΥΡΙΖΑ προσφεύγουν στην προσφιλή τους τακτική: Συκοφαντίες, ψέματα και λάσπη στον ανεμιστήρα

«Για μια ακόμη φορά η παράταξη της κ. Δούρου εκδίδει ανακοινώσεις που είναι γεμάτες ψέματα, ανακρίβειες και συκοφαντίες , υπηρετώντας προφανείς κομματικές σκοπιμότητες κι εντάσσοντας τις πρωτοβουλίες της στο γνωστό γαϊτανάκι σκανδαλολογίας του ΣΥΡΙΖΑ» απαντά ο Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) στην ανακοίνωση της επικεφαλής της Δύναμης Ζωής σχετικά με τον διαγωνισμό της επεξεργασίας στραγγισμάτων στον ΟΕΔΑ Φυλής.

Αυτό αποδεικνύεται, όπως υποστηρίζει ο ΕΔΣΝΑ, «από την ανακοίνωση τους, που φιλοξενείται κατά κύριο λόγο σε φιλικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, σχετικά με τον διαγωνισμό ΠΑΡΟΧΗ ΥΠHΡΕΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΗΣΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Δ.Α. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ”» και προσθέτει:

«Ως διοίκηση του ΕΔΣΝΑ δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αμαυρώσει την προσπάθειά μας να καταστήσουμε την Αττική πρώτη πράσινη Περιφέρεια της χώρας, πρωταθλήτρια στην ανακύκλωση και στην υιοθέτηση των κανόνων της κυκλικής οικονομίας.  Όλες οι δράσεις μας αυτόν το στόχο υπηρετούν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet